Válik a magyar szépségkirálynő - 6 hónappal második gyereke születése után ezért döntött így

Katona Gitta szépségkirálynő, gasztroblogger és Futács Márkó focista útjai elválnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katona Gitta, a 2014-es Miss Intercontinental Hungary, a 2014-es Magyarország Szépe első udvarhölgye számára az elmúlt kilenc év csodálatos és tökéletes volt, ám férjével, a focista Futács Márkóval a jövőben külön utakon folytatják tovább. 

A 29 éves sztár Instagram-oldalán tudatta döntését, egyúttal arról is beszámolt követőinek, hogy az Instán - amint nem kötik a szerződései - már csak a privát profilján keresztül lesz követhető. 

Katona Gitta válik férjétől

Katona Gitta és Futács Márkó a gimnáziumban ismerkedtek meg, de mivel a focista magántanuló volt, öt év alatt alig váltottak egymással pár szót. Amikor egyszer épp nem külföldön tartózkodott, írt a barna szépségnek, hogy találkozzanak, és a randi olyan jól sikerült, hogy a lány egy hónap múlva már azon gondolkozott, hogyan tudna szerelméhez kiköltözni Angliába. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hol is kezdjem...Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres az talál...Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis azt hittem...Nem tudom,hogy a mai romlott világaban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció. Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta. Az instán való “pályafutásomat” befejeztem. Mindig is éreztem, hogy ami itt megy az nem jó, de engem is beszippantott ez az egész...Egy privát profilon maradok jelen a privát életemmel. Élő szerződéseim még kötnek az ittmaradásra, így ne haragudjatok, ha csak reklámot fogtok látni mostantól. #mindenokkaltörténik 💔

Gitta Katona (@gittafutacs) által megosztott bejegyzés,

Első gyermekük, Mia 2016. január 2-án született meg, a szülők 2017 júniusában házasodtak össze. Második kislányuk, Bella 2020. február 5-én jött világra. Az egykori szépségkirálynő, aki 2017 őszén indította el kizárólag vegán recepteket tartalmazó gasztroblogger oldalát, a közösségi oldalán írt arról, miért ment tönkre a házassága. 

katona-gitta-batch2
Fotó: FEM3 Café

"Mindig tudtam, hogy aki keres az talál... Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis azt hittem... Nem tudom, hogy a mai romlott világban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna, és az a diszkréció" - írta. 

Geszler Dorottya egykor és most

Az 1970. május 2-án született Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. A bájos mosolyú, csillogó szemű, fiatal nőre sokan felfigyeltek, és többen emlékeznek rá, mint az első helyezett Gerlóczy Magdolnára vagy az első udvarhölgy Bali Anitára.

50 éves lett Geszler Dorottya: az 1989-es szépségverseny sztárja még mindig gyönyörű

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük