Puskás Peti oldalát gyűlöletcunami árasztotta el: "Mintha gyerekgyilkos lennék"

Puskás Petit is meglepték a gyűlölködő kommentek, amikor elkezdett arról posztolni, hogy vegán lett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Puskás Peti nem csak zenészként, színészként és az X-Faktor mentoraként ismert. A 35 éves sztár kiáll a környezet- és állatvédelem szempontjából fontos ügyek mellett is. 

Azt gondolná az ember, ha ezekről ír a közösségi oldalán, pozitív hozzászólásokat kap, de ez nem mindig van így. A Spektrum Home csatornán vasárnaponként immár a negyedik évadával jelentkező NőComment! című talk-show-ban elárulta, őt is meglepi a sok gyűlölködő komment.  

Puskás Peti vegán

Puskás Peti számára fontos az állatvédelem, többször posztolt arról, mennyire fontosnak tartja a felelős állattartást, és arra biztat másokat is, hogy ne szaporítótelepről vegyenek, hanem inkább menhelyről fogadjanak örökbe kutyát, ahogy a szülei és az öccse is. A környezetvédelemmel kapcsolatos témák is foglalkoztatják, és már három éve vegán. 

puskas-peti
Fotó: TMC

- Úgy kezdtem, hogy kevesebb húst ettem, mert az öcsém egyáltalán nem eszik, gondoltam, kipróbálom, milyen. Utánaolvastam, miért fontos, aztán a vegánsággal együtt átalakultak a mindennapi, például a vásárlási szokásaim is. Ezt elkezdtem a közösségi médiában is megosztani, tippeket kértem, és meglepett, hogy néha olyan kommenteket kaptam, mintha gyerekgyilkos lennék. Egészen elképesztő, hogy az első megosztásoknál, amikben arról írtam, hogyan élek, mit gondolok, mennyit változtam, milyen gyűlöletcunami árasztotta el az oldalamat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Pedig nem akart senkit "megmenteni", mindössze megosztott olyan dolgokat, amik érdekelték, amikről olvasott, amiket kipróbált.

- Egy-két komment még jól is jött: hogy jobban járjak utána témáknak, hogy lássam a másik oldalt is, hogy megértsem, miért érzik néhányan úgy, mintha rájuk akarnék erőszakolni dolgokat. Talán ez a kitartás vezetett oda, hogy az elmúlt két-három évben rengeteg lett az aktivitás, és nem csak a kommenteknél, hanem amikor segítségre van szükség, ott kell lenni egy állatmentésnél, egy faültetésnél. Jó érzés azt hallani, hogy egy-egy poszt miatt kezdtek el erről beszélgetni a családban.     

A műsorban azt is elárulta, hogy ő akkor állt át vegán étrendre, amikor volt párjával örökbe fogadtak egy 10-11 éves kutyát. Bambi lenyűgözte, mennyire sokat változott az odafigyelésnek köszönhetően. 

puskas-peti2
Fotó: TMC

- Azt gondoltam: de érdekes, annyi mindent nem ért a világból, de ha valaki törődik vele, teljes életet tud élni, meg tudja találni a maga boldogságát. Úgy döntöttem, akkor többet nem eszek állatot, mert egy csomót nem ismerek, csak látom a csomagoláson, de lehet, hogy ők is ugyanúgy tudnák ezt az életet élni. 

Dallos Bogi és Puskás Peti otthona

A fiatal sztárpár az összeköltözésre már első hivatalos randijuk előtt sort kerített, mivel egy stábbuli után aludtak először együtt az énekesnő lakásában, és azóta is együtt élnek. Mindennapjaikat a legnagyobb összhang jellemzi, az sem vita tárgya, hogyan rendezzék be a szerelmi fészket, ugyanis nagyon hasonló a stílusuk.

Ezt is szeretjük