Tudtad, hogy Puskás Peti anyukája színésznő? Zsuzsa gyönyörű ezen a fotón
Puskás Peti édesanyja színésznő, akinek édesapja is színművész, tanított a Színművészetin is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Puskás Peti, az X-Faktor zsűritagja nemcsak énekesként, hanem színészként is ismert. Olyan musicalekben játszott, mint az 56 csepp vér, a József és a színes, szélesvásznú álomkabát, A padlás vagy a Légy jó mindhalálig. 

Szerepelt Tímár Péter játékfilmjében, a 2008-ban bemutatott Casting mindenben is, Kern András és Oláh Ibolya mellett az egyik főszereplőt alakította.

Puskás Peti anyja

Nem véletlenül vonzza a színpad: édesanyja és édesapja is színművész. Utóbbi, Puskás Tivadar 2000 óta a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze. Rendezéssel is foglalkozott, amatőr színjátszók és színházak munkáját is segíti, több színiiskolában is tanított.

Édesanyja, Besztercei Zsuzsa színésznő 1955-ben színészcsaládba született, édesapja a Jászai Mari-díjas Besztercei Pál, édesanyja Görög Mara. Gyermekszínészként már a Fővárosi Operettszínházban szerepelt, a Három napig szeretlek című előadásában Rátonyi Róbert partnere volt. 1977-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.

Puskás Peti róla osztott meg egy fiatalkori fotót. A posztból az is kiderül, hogy anyai nagyapja tanított is a Színművészetin: az 1955-56-os tanévben színészmesterség-tanár volt. 

Dallos Bogi édesanyja

Az énekesnő és anyukája közös fotói láttán nem nehéz kitalálni, kitől örökölte a jó géneket. Az 57 éves Ágnes nemcsak szép, de nagyon fiatalos is. Sok kommentelő írta, hogy nem csak nagyon hasonlítanak, de olyanok, mintha testvérek lennének. Néhányan azt is megjegyezték, hogy az anyukája úgy néz ki, mint az egyik sorozatsztár a Született feleségekből. 

Ezt is szeretjük