Puskás Peti és Dallos Bogi irtó menő helyen élnek: pazar a lakásuk

Puskás Peti és Dallos Bogi otthona olyan, mint ők: fiatalos, bohém, de rendezett.

puskás-peti
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Puskás Peti és Dallos Bogi 2019 novemberében vallott színt arról, hogy jóval több fűzi össze őket, mint a közös mentorkodás az X-Faktorban. Kapcsolatuk kibontakozását hosszas udvarlás előzte meg.

Miután az énekes rájött, többet érez barátságnál, ostromolni kezdte kiszemeltjét: virágcsokrot küldött neki, sőt még egy lila biciklivel is meglepte a lányt, ami teljesen levette őt a lábáról. Ezt követően szélsebesen beindultak köztük a dolgok. Az összeköltözésre például már első hivatalos randijuk előtt sort kerítettek, mivel egy stábbuli után aludtak először együtt az énekesnő lakásában, és azóta is együtt élnek. 

Puskás Peti és Dallos Bogi lakása

Mindennapjaikat a legnagyobb összhang jellemzi, megvan a napirendjük, valamint azon sem vesznek össze, ki melyik házimunkát végezze. Az sem vita tárgya, hogyan rendezzék be a szerelmi fészket, ugyanis nagyon hasonló a stílusuk: mindketten imádják menő kiegészítőkkel feldobni a lakást. A közös alkotásra is megtalálták a legalkalmasabb helyiséget, kialakítottak egy hangulatos dolgozósarkot, amelyet csak „hippiszobának” hívnak - árulta el Dallos Bogi a Story magazinban.

Képes összeállításunkban mutatjuk Puskás Peti és Dallos Bogi szerelmi fészkét.

Ezt is szeretjük