Peller Anna kislánya már 9 éves: Annabella nagyon hasonlít az anyukájára
Peller Anna és Lukács Miki tüneményes kislánya, Annabella nő, mint a gomba.

peller-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután 2016-ban szerepeltek a Nyerő Páros első évadában, majd meg is nyerték azt, Peller Anna és Lukács Miki népszerűsége robbanásszerűen megugrott. Egy évvel később a színésznőt és férjét kérték fel a megújult Reggeli egyik műsorvezető-párosának.

A férj, akit az ország a Mikike becenéven zárt a szívébe, 2020-ban köszönt el a Reggeli nézőitől, de feleségével a mai napig találkozhatunk a képernyőn a korai órákban. A távozással Mikike sem tűnt el teljesen a rivaldafényből, kettejük hivatalos Instagram-oldalán gyakorta láthatunk családi fotókat róla.

Peller Anna kilencéves kislánya

2022 februárjának elején is jó pár képet megosztottak a nyaralásukról: a Maldív-szigetekre szöktek a magyar téli hideg elől. Ezeken a felvételeken követőik nem csak azt láthatták, milyen mesebeli helyszínekre látogattak el, egy szem lányuk, Annabella is szerepelt rajtuk.

A kilencéves kislány nő, mint a gomba, és ahogy idősödik, egyre jobban látszik, mennyire hasonlít az édesanyjára. Ugyanolyan bájos mosolya és különleges, mandulavágású szeme van. Ezt a vonást Peller Anna anyai ágról örökölte, korábban többször elmesélte, hogy eszkimó vér is csörgedezik az ereiben, innen a nem mindennapi szemforma.

Az is látszik, hogy apa és lánya között milyen szoros kötelék van. Ez nem véletlen, Peller Anna egy évig volt otthon Annabellával, de aztán olyan ajánlatot kapott egy színháztól, amelyet nem lehetett elutasítani, így ezután a férje ment gyesre.

- Voltak könnyebb és nehezebb részei. Addig is részt vettem mindenben, így nem értek felkészületlenül a feladatok, de a világ legnehezebb dolga mindezt egyedül csinálni, 0-24-ben lekötni a gyereket, vigyázni rá, közben vezetni a háztartást - mesélte az apuka a Blikknek 2022 januárjában.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya, Bereczki Zora 14 éves lett, édesanyja december 7-én posztolt egy szülinapos fotót vele. Az írta, 14 éve ámuldozik, a lánya mennyire másként gondolkodik, működik, mennyire más az ízlése, mennyire szabad és független, és mégis mennyire nagyon hasonlít rá.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük