Vasvári Vivien lánya bájos, mint egy Disney-hercegnő: Arianával mesés helyen jártak
Vasvári Vivien lánya 2021 szeptemberében kezdte az első osztályt. Ariana rengeteget nőtt az utóbbi időben.

vasvári-vivien-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azóta, hogy 2017 szeptemberében elstartolt a VIASAT 3 Feleségek luxuskivitelben című realityje, Vasvári Vivient senkinek sem kell bemutatni. A szókimondó, gyönyörű modell hamar országos ismertségre tett szert, és bár a produkció negyedik évadában már nem vállalt szereplést, nem tűnt el a rivaldafényből.

Sokszor láthattuk vendégként különböző talk-show-kban. 2018-ban volt férjével, Szegedi Fecsóval a Nyerő Páros második évadának győztesei voltak, a 2020-as Farm VIP-ben pedig más hírességekkel szállt versenybe, és a harmadik helyen végzett.

Vasvári Vivien lánya igazi Disney-hercegnő

A közösségi médiában is nagy népszerűségnek örvend, 607 ezren kíváncsiak a posztjaira. Aki megnézi az Instagramját, annak rögtön egyértelművé válik, hogy Vasvári Vivien odaadó édesanyja két gyermekének, akikről olykor posztol is az oldalára. Legutóbb kislányával, Arianával rakott ki egy közös képet, az immár iskolás gyerkőc bájosan mosolygott anyukája oldalán.

Nem véletlen, hogy Ariana sugárzott a boldogságtól, hiszen minden gyermek álmát élhette át 2022 első napjaiban, a floridai Disneylandbe látogattak el. A felvételt a mesefilmekből jól ismert palota előtt készítették: Walt Disney a Németországban található Neuschwanstein kastély alapján álmodta meg a mesés építményt, ami nemcsak a Disney-filmek előtt jelenik meg mindig logóként, hanem a Hamupipőkében és a Csipkerózsikában is látható.

A cikk az ajánló után folytatódik

A tündéri hétéves beleillett ebbe a környezetbe, tüllszoknyájával, hosszú hajával és a cuki egérfülekkel a fején ő maga is olyan volt, akár egy hercegnő. Nem csoda, hogy a Facebook-kommentelők is áradoztak róla, volt, aki megjegyezte, ahogy nő, egyre szebb lesz. 

Vasvári Vivien párjával és gyermekeivel más különleges helyekre is ellátogatott az ünnepek alatt. Korábban Instagram-storyban mutatta meg, hogy a Universal Studios Florida vidámparkot is megnézték, ahol Universal-filmek, például a Jurassic World vagy a Lorax című animációs mese díszletébe csöppentek.

Dobó Kata ritkán látott lánya

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki jövő hónapban a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. A 47 éves sztár gyermekét óvja a nyilvánosságtól, de új filmje díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg 2021 decemberében. 

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük