18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Molnár Anikó ilyen pikáns képekkel keres milliókat a neten: a legnépszerűbbek közt van az OnlyFansen

Molnár Anikó pár hét alatt az OnlyFans legnépszerűbb felhasználói között lett. Ilyen képek vannak az oldalán.

Molnár Anikó február 19-én az Instagramon közölte, elindult az OnlyFans-oldala, amelyen keresztül erotikus tartalmakat oszt meg az előfizetői számára. 

A képei olyan sokakat érdekeltek, hogy alig pár hét alatt bekerült a felhasználók 0,66 százalékába, azaz azok közé, akik a legnépszerűbbek. 

Molnár Anikó onlyfanses képei

Milliókat keresett a pikáns fotókkal. A Tények Plusznak engedélyt adott, hogy ezek közül néhányat megmutassanak: akad közöttük visszafogott felvétel, és olyan is, ami nem sokat bíz a képzeletre, sőt teljesen meztelen kép is látható az oldalon.

molnár-ani
Fotó: TV2/Tények Plusz

Annak ellenére, hogy mellékállása ennyire berobbant, a civil szakmáját nem adta fel, 11 éve dolgozik sminktetoválóként. A TV2 műsorában elmondta, meglenne az esélye arra is, hogy még többet keressen, ugyanis az előfizetői ajánlatokkal bombázzák. 

molnár-anik
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Sokan bepróbálkoznak, hogy szeretnének találkozni velem kettesben, fizetnének egy éjszakáért. De az, hogy valaki egy erotikus modell, nem jelenti azt, hogy megrendelhető, megvásárolható a teste. 

Nézd meg Bencsik Tamara szexi képeit!

Bencsik Tamara a Megasztár 2008-as, negyedik szériájában versenyzett, különleges hangja és tehetsége egészen az ötödik helyre repítette. Kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, hogy egy évvel ezelőtt regisztrált fel egy szexi képeket megosztó oldalra, ahol pénzt kapott a tartalmaiért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük