A 47 éves Molnár Anikó fehérneműben: alig ismerni rá az OnlyFansre készült fotókon

Molnár Anikó fehérneműs fotója valakinek azért nem tetszett, mert szerinte túl sok volt rajta a photoshop.

Molnár Anikó fehérneműben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó február 8-án jelentette be, hogy regisztrált az OnlyFans nevű oldalra, amelyen keresztül a felhasználók erotikus tartalmakat is megoszthatnak az előfizetők részére.

A döntését azzal indokolta, amúgy is szereti megmutatni magát, az Instagramon több alkalommal kapott már ajánlatokat férfiaktól a pikáns fotóira. Úgy volt vele, miért ne ötvözze a kellemeset a hasznossal.

Molnár Anikó fehérneműben

Akkor elárulta, már regisztrált is a felületre, és el is fogadták a jelentkezését. A további lépésekkel kapcsolatban viszont segítségre szorult, így itt megállt a folyamat. A köztes időben viszont az Instán adott némi ízelítőt abból, milyen tartalmak várják majd az érdeklődőket. 

A dögös, fekete csipke fehérneműs képéhez csak annyit írt, hogy "hamarosan" - ezzel arra utalt, nem kell sokat várni, és aktív lesz az oldala. A rajongók zöme örült a kedvcsinálónak, viszont akadt olyan is, aki csalódott a felvétel láttán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

"Megmondom őszintén, amikor valamelyik nap reggel hallottalak Balázséknál, tökre örültem neki, hogy lesz OnlyFans-ed. Gondoltam, végre egy ízig-vérig nő, nem egy photoshop királynő... És most kicsit csalódtam. A live-okat is filter nélkül tolod, akkor itt miért kell ennyi retus? Olyan szép nő vagy, miért kell ez?"

Molnár Anikó nem hagyta válasz nélkül a kritikát, elárulta, photoshopolt és retusmentes képei egyaránt lesznek majd.

"Amúgy ezen a fotón van retus, de nem annyi, mint azt te gondolod. Én azt hittem, hogy túl lett színezve a szemem, kértem a fotóst, Bencze Zoltán barátomat, hogy kicsit vegyen le a kék színből, mire a legnagyobb megdöbbenésemre azt válaszolta, hogy "a szemedhez hozzá sem nyúltam".

Azóta kitett egy újabb képet is, a fekete-fehér portré leírásában elárulta, elindult az oldala. Azt nyilatkozta, özönlenek a feliratkozók. 

Bencsik Tamara szexi fotói pénzért

Bencsik Tamara a Megasztár 2008-as, negyedik szériájában versenyzett, különleges hangja és tehetsége egészen az ötödik helyre repítette. Kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, hogy egy évvel ezelőtt regisztrált fel egy szexi képeket megosztó oldalra, ahol pénzt kapott a tartalmaiért.

Felismered a 2008-as Megasztár énekesnőjét? Szexi fotókkal keresett pénzt Bencsik Tamara

Bencsik Tamara őszintén mesélt arról, hogy milyen munkával kereste a kenyerét a Covid alatt.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük