Gregor Bernadett 50 évesen fehérneműre vetkőzött: szexibb, mint valaha

Gregor Bernadett a színpadon mutatja meg, mennyire remek formában van.

gregor-bernadett-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett az elmúlt években többször mutatta meg tökéletes alakját például bikiniben, korábban pedig több pikáns fotózáson is részt vett, a kétezres évek elején a Playboy magazinnak két fotózásra is igent mondott

A színésznő nem szégyenlős típus, legújabb darabjában egy jelenet erejéig fehérneműben láthatják a nézők a színpadon. 

Gregor Bernadett fehérneműben

Gregor Bernadett alakítja az Újszínház Feltámadás Makucskán című darabjában Kupeczkynét, aki ránézésre ugyan összeszedett asszony, a valóságban azonban nagyon sok gondja van. 

Gregor Bernadett a színdarabban.
Fotó: TV2/Mokka

A darab során a színésznő fehérneműben is megmutatja magát, erről a TV2 Mokka című műsorában mesélt. Elárulta, mindent megtesz azért, hogy jól nézzen ki. 

- Azt gondolom, hogy egy színésznek a teste a munkaeszköze, ahogyan az idegrendszere is. Azt nekem kutyakötelességem tréningben tartani. Szellemileg és fizikailag, a koromnak és adottságaimnak megfelelően meg kell őriznem ezt a fajta frissességet.

gregor-bernadett
Fotó: TV2/Mokka

- Mondjuk ki, hogy sikerült, tehát női szemmel is lenyűgözőek a felvételek - reagált Orosz Barbara, a reggeli műsor háziasszonya. 

- Kedves vagy, köszönöm szépen, igyekszik az ember - köszönte meg az ötvenéves színésznő. 

Détár Enikő bikinis fotója

Az biztos, hogy a színésznőnek, aki februárban ünnepelte az 58. születésnapját, nem kell aggódnia a bikini body miatt. Posztjában kiemelte, hogy a fotó idén nyáron készült, nincs rajta filter, és retusáláson sem esett át. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük