Gregor Bernadett 50 évesen fehérneműre vetkőzött: szexibb, mint valaha
Gregor Bernadett a színpadon mutatja meg, mennyire remek formában van.

gregor-bernadett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett az elmúlt években többször mutatta meg tökéletes alakját például bikiniben, korábban pedig több pikáns fotózáson is részt vett, a kétezres évek elején a Playboy magazinnak két fotózásra is igent mondott

A színésznő nem szégyenlős típus, legújabb darabjában egy jelenet erejéig fehérneműben láthatják a nézők a színpadon. 

Gregor Bernadett fehérneműben

Gregor Bernadett alakítja az Újszínház Feltámadás Makucskán című darabjában Kupeczkynét, aki ránézésre ugyan összeszedett asszony, a valóságban azonban nagyon sok gondja van. 

Gregor Bernadett a színdarabban.
Fotó: TV2/Mokka

A darab során a színésznő fehérneműben is megmutatja magát, erről a TV2 Mokka című műsorában mesélt. Elárulta, mindent megtesz azért, hogy jól nézzen ki. 

- Azt gondolom, hogy egy színésznek a teste a munkaeszköze, ahogyan az idegrendszere is. Azt nekem kutyakötelességem tréningben tartani. Szellemileg és fizikailag, a koromnak és adottságaimnak megfelelően meg kell őriznem ezt a fajta frissességet.

gregor-bernadett
Fotó: TV2/Mokka

- Mondjuk ki, hogy sikerült, tehát női szemmel is lenyűgözőek a felvételek - reagált Orosz Barbara, a reggeli műsor háziasszonya. 

- Kedves vagy, köszönöm szépen, igyekszik az ember - köszönte meg az ötvenéves színésznő. 

Détár Enikő bikinis fotója

Az biztos, hogy a színésznőnek, aki februárban ünnepelte az 58. születésnapját, nem kell aggódnia a bikini body miatt. Posztjában kiemelte, hogy a fotó idén nyáron készült, nincs rajta filter, és retusáláson sem esett át. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük