Détár Enikő bikinis fotóján ennyire szexi: 58 évesen büszkén mutatta meg alakját
Détár Enikő megmutatta, milyen fantasztikusan néz ki bikiniben.

detar-eniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő bikinis fotón mutatta meg az Instagram-oldalán, mennyire fantasztikus formában van. 

Az biztos, hogy a színésznőnek, aki februárban ünnepelte az 58. születésnapját, nem kell aggódnia a bikini body miatt.

Détár Enikő bikinis fotója

Détár Enikő a posztjában kiemelte, hogy a fotó friss, 2022. június 28-án készült, nincs rajta filter, és retusáláson sem esett át. Azt is elárulta, minek köszönheti irigylésre méltó alakját: sok mozgással és sporttal megdolgozott érte. 

„Friss, mai fotó. Nincs filter és nincs retus! Sok sport - tánc, jóga , lábsúlyzóban takarítás és főzés és fűnyírás - és persze egészséges táplálkozás és genetika. 50+ #nememlékszpontosenmennyi na jó, de igen. Szerencsésnek érzem magam. #szeretemazéletem #okosannapoznijó #csodálatosmagyarország” - írta a felvételhez, amire érkeztek a bókok is. 

A női kommentelők is azt írták, hogy bomba az alakja, és hogy igazi példakép. „Ezért viszed a Mamma Mia!-ban a prímet még fiataloknál is” jegyezte meg egy hozzászóló. 

Ördög Nóra fürdőruhában: Insta vs valóság

Ördög Nóra és családja márciusban az Egyesült Arab Emírségek felé vette az irányt. A műsorvezető egy dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában is posztolt magáról képet, amit a férje készített róla. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot is vágtak. A bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük