Judy szexi fürdőruhába bújt: 47 évesen, a fogyása után vállalta a fotózást

Judy korábban szégyenlős volt fürdőruhában, de a fogyása után ez megváltozott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Judyban és Onyutha Juditban nemcsak az a közös, hogy közel az ötvenhez adták le súlyfeleslegüket, hanem az is, hogy ugyanazzal a módszerrel fogytak, és mindketten újra bátran mernek fürdőruhába bújni. 

Azt kevesen tudják, hogy nagyon jó barátok is, egymás lelki támaszai, a legféltettebb titkaikat is megosztják egymással. Az egykori időjós angolul tanítja az énekesnőt, kislányát, Maját pedig németből korrepetálja.

Judy fürdőruhás fotója

Régóta tart a barátságuk, amikor először beszélgettek, olyan érzésük volt, mintha már ezerszer találkoztak volna. Kapcsolatuk az elmúlt egy évben mélyült el igazán, lelki támaszai egymásnak, rengeteget beszélnek, találkoznak. Amikor adódik egy kis idejük, egy kis szaunázást is beiktatnak, ott tudnak a legjobban pletykálni. 

judy-onyutha-judit-furdoruha3
Fotó: Váradi Tamás

- Eddig számomra a fürdőruhára vetkőzés stresszes volt, mert 15 kiló felesleg volt rajtam, de nemrég kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő étvágycsökkentőt. Kiderült, hogy egy indai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Most már fürdőruhában sem érzem magam rosszul - árulta el a 48 éves Onyutha Judit. 

Judy is szégyenlős, a nagy nyilvánosság előtt nem vetkőzött bikinire vagy fürdőruhára, csak külföldön, de fogyása után bevállalósabb lett: kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ami az énekesnő 155 centis magassága mellett látványos változást eredményezett.  

judy-onyutha-judit-furdoruha4
Fotó: Váradi Tamás

- Én is szégyenlős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a saját kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarban tudok lenni. Mióta a közös módszerünkkel, önsanyargatás nélkül tíz kilótól szabadultam meg, máshogy állok ehhez én is - vallotta be a 47 éves sztár. 

Ördög Nóra fürdőruhás fotói

„Egy jó csaj és egy szép tenger bizonyára mindenkit inspirál. Engem biztosan” - írta az egyik képhez Nánási Pál. A szexin dekoltált fotó következménye lehetett, hogy legközelebb a felesége csak hátulról engedte magát fotózni. A követőik nem bánták, szerintük Ördög Nóra feneke is nagyon formás. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük