"Őrülten szexi" Hevesi Kriszta fürdőruhás fotókat posztolt Thaiföldről

Hevesi Kriszta és férje, Hevesi Tamás január elején utaztak az egyik kedvenc üdülőhelyükre Ázsiába.

hevesi-kriszta-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tél közepén, amikor röpködnek a mínuszok, az ember szívesen képzeleg arról, hogy egy trópusi helyen pihen, ahol állandóan süt a nap, és egy felhő sincs az égen. Néhány híresség nem csak gondolatban utazott el melegebb éghajlatra, sokan szöktek meg a hideg elől.

Hevesi Kriszta és férje, Hevesi Tamás úgy döntöttek, egyik kedvenc helyszínüket keresik fel újra. Január elején repülőre szálltak, és meg sem álltak Thaiföldig. 

Hevesi Kriszta fürdőruhás fotói 

A házaspár imád utazni. Gyakran térnek vissza Ázsiába, de sosem ugyanazon a szigeten szállnak meg, szeretik felfedezni az egzotikus táj minden rejtett kincsét. Számukra a nyaralás kikapcsolódás és feltöltődés is egyben, ilyenkor pihenik ki a sűrű hétköznapok fáradalmait, és egymásra is még jobban oda tudnak figyelni. 

Hevesi Krisztáról köztudott, hogy imádja a vízpartot, és a napozás szerelmese. Most is jó pár fotó készült róla strandolás közben. Noha az égig érő pálmafák látványa is elnyerte az Instagram-követői tetszését, a legtöbb bók mégis dögös alakjára érkezett. A rajongók szerint őrülten szexin festett fürdőruhában, volt, aki csak annyit írt a képéhez, hogy ilyen egy igazi bombanő.

Képes összeállításunkban megnézheted Hevesi Kriszta strandolós képeit, amelyeket Thaiföldről posztolt, illetve további fotókon láthatod az ország leghíresebb szexuálpszichológusát bikiniben. 

Női újjászületés Dr. Hevesi Krisztával

Dr. Hevesi Kriszta az „istenek szigetén”, Balin, immáron másodszorra vezet a kollégáival „Női újjászületés” néven tábort, elvonulást. A helyszín szépségeinek és különlegességeinek megtekintése mellett a tizenkét napos program célja a nőiesség felszabadultabb megélése, a testtudatosság fejlesztése, a szexuális elakadások feloldása, stresszkezelés, erdőfürdő és relaxáció –, hogy a testi-lelki feltöltődést követően egy újfajta szemlélettel térhessünk vissza a hétköznapok pillanataihoz.

Információ és részletek: dr.hevesi.kriszta@gmail.com

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük