"Őrülten szexi" Hevesi Kriszta fürdőruhás fotókat posztolt Thaiföldről
Hevesi Kriszta és férje, Hevesi Tamás január elején utaztak az egyik kedvenc üdülőhelyükre Ázsiába.

hevesi-kriszta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tél közepén, amikor röpködnek a mínuszok, az ember szívesen képzeleg arról, hogy egy trópusi helyen pihen, ahol állandóan süt a nap, és egy felhő sincs az égen. Néhány híresség nem csak gondolatban utazott el melegebb éghajlatra, sokan szöktek meg a hideg elől.

Hevesi Kriszta és férje, Hevesi Tamás úgy döntöttek, egyik kedvenc helyszínüket keresik fel újra. Január elején repülőre szálltak, és meg sem álltak Thaiföldig. 

Hevesi Kriszta fürdőruhás fotói 

A házaspár imád utazni. Gyakran térnek vissza Ázsiába, de sosem ugyanazon a szigeten szállnak meg, szeretik felfedezni az egzotikus táj minden rejtett kincsét. Számukra a nyaralás kikapcsolódás és feltöltődés is egyben, ilyenkor pihenik ki a sűrű hétköznapok fáradalmait, és egymásra is még jobban oda tudnak figyelni. 

Hevesi Krisztáról köztudott, hogy imádja a vízpartot, és a napozás szerelmese. Most is jó pár fotó készült róla strandolás közben. Noha az égig érő pálmafák látványa is elnyerte az Instagram-követői tetszését, a legtöbb bók mégis dögös alakjára érkezett. A rajongók szerint őrülten szexin festett fürdőruhában, volt, aki csak annyit írt a képéhez, hogy ilyen egy igazi bombanő.

Képes összeállításunkban megnézheted Hevesi Kriszta strandolós képeit, amelyeket Thaiföldről posztolt, illetve további fotókon láthatod az ország leghíresebb szexuálpszichológusát bikiniben. 

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük