Ördög Nóra fürdőruhás fotója az Instagramon és a valóságban: ekkora a különbség a beállított és a spontán kép között

Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekeikkel az Egyesült Arab Emírségekben jártak 2021 őszén, ott készültek róla a fürdőruhás fotók.

ördög-nóra-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Ördög Nóra 2017-ben igent mondott az Ázsia Expressz első évadára, Nánási Pállal úgy döntöttek, a forgatásra az egész család elkíséri őt a tengeren túlra. Kalandjaikat vlog formában láthatta a közönség a YouTube-csatornájukon. A kisfilmeknek akkora sikere lett, hogy úgy döntöttek, további utazásaikat is megmutatják.

Legfrissebb videósorozatukban az Egyesült Arab Emírségek felé vették az irányt. A 2021-es őszi szünetben a napfényes Ras Al Khaimah-ba látogattak el, ahol felfedezték a hegyeket, és kalandtúrán is voltak.

Ördög Nóra fürdőruhában 

Azért a pihenésnek is szenteltek némi időt. Amíg a szállodájuk játszóházrészén gyermekeik animátoros foglalkozáson vettek részt, a házaspár a kizárólag felnőttek részére fenntartott strandon élvezte a napsütést. A műsorvezető egy dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában mártózott meg a medencében. Profi fotós férje lőtt is pár képet róla.

A család hivatalos Instagram-oldalára nem csak Nánási Pál képe került fel. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot vágtak. A bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság.

A rajongókat mindkét kép elvarázsolta, szerintük Ördög Nóra mindenben és mindenhogyan csinos. Sőt valaki azt tanácsolta neki a YouTube-on, hogy többször viselhetne bikinit, hiszen formás alakján a kétrészes is remekül mutatna.

"Drága Nóra, hidd el nekem, az egyberészes fürdőruha neked nem opció. Minden hülyeség nélkül mondom, legyen többrészes! Hiába vagy anyuka, ne rejtegesd magad, mert gyönyörű vagy!" - fogalmazott a kommentelő.

Gyenesei Leila fürdőruhában

A 180 centi magas olimpikon alakján látszik a sportolói múlt. Hosszú, formás lábait és kerek fenekét is kiemelte a színes, szexi egyberészes. Dominikáról posztolta a vadító fotót.

Cover-fotó: TV2 

Ezt is szeretjük