Keresztes Ildikó bikiniben fotózkodott: az 57 éves énekesnő Dubajban lazított
Keresztes Ildikót lenyűgözte az Egyesült Arab Emírségek városa, a kommentelőket pedig az énekesnő alakja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint sok más híresség hazánkban, Keresztes Ildikó is pihenéssel indította az évet, Dubajba utazott nyolc napra. 

Eredetileg, ahogy tavaly januárban, idén is Thaiföld lett volna az úti célja, de mivel nem akart olyan távoli helyre menni, és még sosem járt az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában, kiegyezett az öt és fél órás repülőúttal.

Keresztes Ildikó bikiniben 

A vakáció az abszolút feltöltődés és lazítás jegyében telt. Bár megnézett pár nevezetességet, hajóúton és sivatagi túrán is volt, a legjobban azt élvezte, hogy gondtalanul feküdhetett a tengerparton egy könyvvel a kezében. Meg is örökített pár pillanatot a nyaralásról, például azt is megmutatta, milyen dögös volt bikiniben.

Az 57 éves énekesnő alakjára záporoztak a dicsérő szavak. Volt, aki hosszú, vékony lábait dicsérte, más nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott, Keresztes Ildikó egy gyönyörű istennő. 

A felvételeken nem csak az látszik, milyen kirobbanó formában van, süt róluk, hogy sikerült teljesen kikapcsolódnia. Ehhez az időjárás is hozzájárult. Nem volt rekkenő hőség, ami azért szerencsés, mert a művésznő egyáltalán nem bírja a 30 fokos meleget.

A Mokkában elárulta, szívesen maradt volna még pár napot, valamint arról is beszélt, mennyire elvarázsolta a fényűző metropolisz.

- Nagyon jól éreztem magam. Azt éreztem, mennyire nagy a biztonság, nagyon vigyáznak a turistákra, például nem sétálhat fel a strandról valaki, aki nem abban a szállodában lakik - mesélte, és hozzá tette, az is lenyűgözte, milyen gyorsan fejlődik a város.

Hegyi Barbara bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője, Hegyi Barbara.

Ezt is szeretjük