Papadimitriu Athina fürdőruhában: a 67 éves színésznő ámulatba ejtette a nézőket is

Papadimitriu Athina A Farm VIP egyik vizes feladatában volt látható kétrészes fürdőruhában, tankiniben.

papadimitriu-athina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. november 22-én indult A Farm VIP legújabb évada, a reality vetélkedő műsorvezetője ezúttal is Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti, de a sárga és a piros csapatban új hírességek mutatják meg, ki mennyire boldogul nomád körülmények között.

Papadimitriu Athina a sárga csapatot erősíti. A színésznő hamar a műsor egyik színfoltjává vált, sok néző megkedvelte a bohémságát. 

Papadimitriu Athina fürdőruhában

A december 7-i adásban a versenyzőknek egy nagy méretű úszógumival evezve egy stéghez kellett eljutniuk, annak nyílásából kellett kiszedniük egy jól megtermett halat. Papadimitriu Athina nagyon sajnálta a halakat, ezért a védettségi feladatot meglehetősen sajátos módon próbálta teljesíteni: míg a többiek zsákmányukkal a hálóban már visszafelé úsztak a partra, ő nem kihalászta a halakat, inkább bement közéjük. 

A parton ülő Oláh Gergő és Singh Viki mosolyogva áradoztak arról, mennyire cukinak tartják a színésznőt. "Á, nagyon édes ez a nő, nagyon jópofa, vicces" - dicsérte az egyik kommentelő. 

- De sukár vagy, Athina mama! - kiáltotta neki Gáspár Zsolti, miközben a görög származású sztár azt kiabálta vissza, hogy halterápián vesz részt. 

Amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy a 67 éves színésznő milyen remek formában van: az alakját bárki megirigyelheti a kétrészes, fekete fürdőruhában, tankiniben. 

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Sütő Enikő 18 évesen, a hetvenes években lett egy csapásra ismert, amikor Fabulon naptejet reklámozott. 1978-ban az olvasók az év manökenjének választották, 1989-ben pedig elindította a modelliskoláját, ami több mint harminc éve működik. A 63 éves sztár ma is szenzációsan néz ki bikiniben. Képes összeállításunkban nemcsak Sütő Enikőt láthatod bikiniben, hanem több hatvan fölötti magyar sztárt is. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük