Endrei Judit 13 kilós fogyása: a 68 éves műsorvezető fantasztikusan néz ki

Endrei Judit fogyókúrája csupán kísérletnek indult, teljes életmódváltás lett a vége.

endrei-judit-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrei Judit nevét a hazai közönség 1976-ban ismerhette meg, ekkor debütált a Magyar Televízió bemondónőjeként. A csatornánál töltött 22 év során olyan produkciókban működött közre, mint a Homokóra, az Ablak, a TV-Híradó vagy a Gólyahír.

A tévés hatvan fölött sem gondol a nyugdíjra, a mai napig tevékeny életet él. 2015-ben írta meg a Korhatártalanul című könyvét, amellyel a mai napig járja az országot az ötvenes és hatvanas korosztály nagyköveteként. Sőt a közönség műsorvezetőként is találkozhat vele a YouTube-on a SzentENDREI Szalon című produkció háziasszonyaként.

Endrei Judit 13 kilós fogyása

Nem csak szakmai fronton sikeres az élete, a külsőségeket illetően hatalmas változás ment keresztül az elmúlt időszakban. 68 éves korára 13 kilótól szabadult meg, amelynek köszönhetően csak úgy ragyog. 

- A pluszkilóktól a gyerekek születése után egyre nehezebb volt megszabadulnom. Aztán teltek az évek, és jött nálam is a szokásos ideológia, hogy nem olyan nagy baj ez, más változókorban lévő nővel is megesik, hogy hízik, ezért elfogadtam a túlsúlyomat - mesélte a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az életmódváltásba egy évvel ezelőtt, szimpla kísérletként fogott bele, miután az egyik barátnője átküldött neki egy szénhidrátszámolós étrendet.

- Azzal a céllal kezdtem el, hogy ha csak öt kilót leadok, már elégedett leszek. A pandémia alatt kevesebb dolgom és több időm volt odafigyelni arra, hogy mit eszem. Aztán elértem az öt kilót, és ez annyira motivált, hogy folytattam tovább. 

A 13 kilós fogyást nagy odafigyeléssel érte el, és azóta is gondosan megválogatja, mit visz be a szervezetébe, hogy meg tudja őrizni a súlyát. Amikor bevásárol, minden ételnek megnézi az összetételét, és bár tartja a szigorú étrendet, azért néhanapján beiktat egy kis nassolnivalót, például nyáron a fagyiról nem mondott le.

A Magyar Televízió bemondónői egykor és ma

Lőrincz Gabriella 1982-ben debütált a képernyőn, először bemondó, majd műsorvezető lett, illetve szerkesztő. A képernyőt 25 év után, 2008 elején hagyta ott. Döntése tudatos volt, és közös megegyezésen alapult. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott ő és a Magyar Televízió népszerű bemondónői.

Ezt is szeretjük