A 62 éves Nyertes Zsuzsa falatnyi minit húzott: az Activityben irtó szexin állt kamera elé

A Life TV vasárnap este induló Activity Ábel Anitával című vetélkedőből kiderül, hogy Nyertes Zsuzsa sem a dögösségéből, sem a humorából nem veszített.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokunk kedvenc társasjátéka visszatér a képernyőre. Az Activity Ábel Anitával vasárnap este 20:50-kor startol el a Life TV-n. 12 héten keresztül más-más hírességek küzdenek meg egymással és a feladványokkal két-három fős csapatba rendeződve.

Az első adás sztárvendégei Csonka András, Keleti Andrea, Balázs Andi, Szabó Győző, Koós Réka és Nyertes Zsuzsa.

Nyertes Zsuzsa miniszoknyában

A 62 éves színésznőt nem véletlenül konferálta fel az est háziasszonya úgy, mint az örök díva. Éppolyan dögös, mint ahogy a közönség a '80-as és '90-es évek kabaréiban megismerte. A magyar Marilyn Monroe-ként is nevezett művésznő gardróbja tele van nőies darabokkal, ebből kaphattak a műsor nézői egy kis ízelítőt: falatnyi miniszoknyában és neccharisnyában állt a kamerák elé. A dögös szett kihangsúlyozta karcsú alakját, valamint azt, milyen jó lábai vannak.

nyertes-1
Fotó: Life TV/ Activity Ábel Anitával

Nyertes Zsuzsa vérbeli komikaként vonult be a köztudatba. A színházi és filmes munkáin kívül olyan produkcióban tette próbára az emberek rekeszizmait vicces jeleneteivel, mint a Szeszélyes évszakok vagy a Gálvölgyi Show. A humoros oldalát a Life TV-n jelentkező Activity adásában is megcsillogtatta: egy olyan történetet adott elő, amelytől játékostársainak már a show ötödik percében folyt a könnye a nevetéstől. A sztoriban az este egy másik résztvevője, Balázs Andi is szerepelt, aki egyszer szüleivel hívta el Nyertes Zsuzsát egy közös szilveszterezésre.

- Zsuzsó lányom apukájával, Attilámmal szilvesztereztünk, elmentünk Andi anyukájának meg apukájának boldog újévet kívánni, akiknek volt egy Gyurika nevezetű papagájuk - kezdte a visszaemlékezést.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kismadár éppen a konyhában tartózkodott, a földről csipegetett valamit, amikor a színésznő benyitott a helyiségbe.

- Az történt, hogy berobbantam, és mondtam, hogy: "Boldog új évet, Joli néni, Pista bácsi!” Ráléptem a papagájra, és meghalt.

nyertes-2
Fotó: Life TV/ Activity Ábel Anitával

Balázs Andi és a szintén ott vendégeskedő színésznő, Rátonyi Hajni a történtek után nem bírták abbahagyni a nevetést, amire csak még egy lapáttal rátett Nyertes Zsuzsa reakciója.

- Nagyon röhögtünk Rátonyi Hajnival ezen. Zsuzsi állt velünk szemben, és soha nem fogom elfelejteni azt a mondatot, amit mondott: "Fejezzétek már be, nem értitek? Úgy kezdtem egy évet, hogy öltem!”

A 60 fölötti sztárok bikiniben

Képes összeállításunkban hazánk hatvan fölötti sztárjainak bikinis és fürdőruhás alakját csodálhatod meg. Íme Sütő Enikő, Kiszel Tünde vagy Bay Éva strandolós fotója.

Ezt is szeretjük