Az 52 éves Péterfy Bori bikiniben lehengerelt mindenkit: irigylésre méltó az alakja
Péterfy Bori rajongói elámultak az énekesnő kockás hasán és formás lábain.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péterfy Bori 2020 januárjában rakott ki bikinis képet magáról az Instagramra, a fotó akkor nagyot szólt, mindenki odáig volt a tökéletes alakjáért. 

Két évvel később posztolt újra olyan felvételt, amelyen kétrészes fürdőruhában látható, az eredmény pedig ugyanaz volt, mint anno: a kommentelők elájultak, milyen remek formában van.

Péterfy Bori bikinis képe

A felvételt a Horvátországban található Rovinj város sziklás tengerpartján lőtte. A rajongók pedig azt találgatták, a táj nyűgözi le őket jobban, vagy kedvencük kockás hasa. 

Volt olyan hozzászóló, aki kijelentette, az 52 éves énekesnő a legjobb példa rá, hogy nem számít a kor, egy kis odafigyeléssel bárkiből lehet bombázó.

"A sport és a kiegyensúlyozott étrend eredménye. 50 felett se kell senkinek lehúzni a rolót, sőt" - írta a bejegyzéshez.

Péterfy Bori a Péterfy Bori & Love Band énekesnőjeként és színésznőként is színpadi életet él, azaz pörgősek a mindennapjai. Ugyanakkor nem csak a szakmájából adódóan mozog sokat, jógázik, és az étkezésre is odafigyel. Évek óta vegetáriánus, a mottója, hogy: "Az vagy, amit megeszel" - derült ki a Nosalty interjújából.

Liptai Claudia bikinis képei

Liptai Claudia bikinis fotót posztolt magáról a családi nyaralásról: egy montázsban azt is megmutatta, hogyan festett az elmúlt években ugyanazon a görögországi helyszínen. 

Ezt is szeretjük