Járai Kíra bikiniben tarol az Instán: bombázóként pózolt a Duna-parton
Járai Kíra egyre többször posztol szexi strandolós képeket a közösségi oldalára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Kíra egyre többször mutatja meg magát bikiniben. A rajongói nem is örülhetnének jobban ennek, akárhányszor szexi strandolós fotót tölt fel, mindig ódákat zengnek arról, milyen tökéletes az alakja.

Aki követi a szinkronrendezőt és férjét, Járai Mátét a közösségi médiában, az betekintést nyerhet a mindennapjaikba. Nem csak utazásaikról készítenek részletes vlogokat a YouTube-csatornájukra, az Instagram-oldalaikon keresztül is szinte mindennap kommunikálnak a rajongóikkal.

Járai Kíra bikiniben

Innen lehet tudni, hogy Járai Kíra igazi sportember. Imád mozogni, a küzdősportok tartoznak a kedvencei közé. Áprilisban kifejezetten azért utazott Ázsiába, hogy thai boxot tanuljon, de legutóbbi görög nyaralásán sem hagyhatta ki, hogy ringbe szálljon, amikor egy muay thai edzőtermet hozott az útjába az élet.

A sok mozgásnak meg is van az eredménye: tökéletes az alakja, amelyre bármit felvehet. Abban a narancssárga kétrészesben is tarolt, amelyet egy Duna-parti strandolás erejéig húzott magára. Akadt olyan hozzászóló, aki kerek perec kijelentette, ilyen egy igazi bombanő.

Képes összeállításunkban megnézheted Járai Kíra legszexibb bikinis fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük