Berki Mazsi bikinis fotókat tett ki: Bali után egy luxusvillában töltődött fel

Berki Mazsi az Instagram-oldalán mutatta meg, hol ünnepelte a 31. születésnapját.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi júniusban Balira utazott, amiért sokan támadták. Miután július végén visszatért, és az első interjút a Reggeliben adta, azt mondta, nem luxusnyaralásról volt szó, egy táborban vett részt

Meditálni ment, és az időt olyan emberek körében töltötte, akik támogatták a felépülésben, akik biztosították a szeretetükről. Ha a Börzsönybe mentek volna, oda is követte volna őket. 

Berki Mazsi bikinis fotója

Az utat arra is használta, hogy influenszerként bevételhez jusson. Tegnap egy olyan bikinis képet tett ki, ami még a pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerparton készült róla. 

Kedden azt a luxusvillát is bemutatta, ahol családi és baráti körben hétfőn a 31. születésnapját ünnepelte. Rögtön megindultak a kommentek, hogy nagyon szép a hely a Balaton északi partján, csak sokba kerül. 

„Megfizethetetlen egy átlagembernek... sajnos. Csak a tehetősnek jár a luxus. Ez van Mazsi!”

„Biztos jó hely, csak nem egy átlag keresőnek.”

„Az ára viszont elég durva!”

"210.000 Ft 1 éjszaka, 275.000 augusztusi hónapra" – kereste le az egyik követője. Mazsi reagált is a hozzászólásokra, azt írta, több fővel kell menni, a költségeket pedig elosztani, így nem olyan magas. 

„A villában kényelmesen 10 fő fér el. 4-5 csillagos szálloda a Balatonnál 2 fő esetén minimum 100.000 Ft/éj, több mint a duplája...  Sőt még 3 csillagos hotelt is találtam ebben az árban. Ide valóban úgy éri el elmenni, hogy az egész család együtt van és ki-ki fizeti a maga kis részét, persze van olyan család, ahol ezt a családfő egy személyben megtudja tenni. A luxus mindenkinek jár és a boldogság is, de az baj, ha a boldogságot valaki a luxusban találja meg!”

Berki Mazsi kislánya

Berki Mazsi szomorúan ünnepelte hétfőn a 31. születésnapját, egy évvel korábban nem ilyen jövőt képzelt el magának. Egy videót is kitett a közösségi oldalára, amiben kilenc hónapos kislánya, Emma Katerina is szerepel. A követői szerint nagyon cuki a copfos kislány. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük