Hódi Pamela bikinis fotója vitát indított el: külseje miatt aggódnak a rajongók

Hódi Pamela medencés képe kommentlavinát indított el.

hódi-pamela-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az utóbbi időben Hódi Pamela Instagram-oldalán megsokszorozódtak az alakjáról szóló kommentek. Szinte minden kép alatt, amelyen nem csak az arcát lehet látni, olvasható olyan megjegyzés, ami a fogyásáról szól.

A nyári melegben a sztáranyuka is a medence mellett frissült fel, napozás közben készített magáról egy bikinis felvételt. 

Hódi Pamela alakjára írt kommentek

A kék bikiniben jól látszik, milyen karcsú. A hozzászólók nem hagyták ezt említés nélkül ezúttal sem, megjegyezték, mennyire másképp néz ki, mint korábban. Itt nézheted meg a friss, bikinis képet róla.

Hónapokkal korábban a Drágám, add az életed! forgatásán így nézett ki.
Hónapokkal korábban a Drágám, add az életed! forgatásán így nézett ki.
Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Néhányan aggódnak a 33 éves hírességért. Akadnak olyan rajongók, akik szerint átesett a ló túloldalára, túl vékony lett. 

"Egy betegség jut rólad eszembe. Csak még nem tudom melyik. Az anorexia vagy a bulimia? Értem, hogy de jó vékonynak lenni, csak tudni kell, hogy van az a vékonyság, ami már nem tud szép lenni. Te egy élettel teli, vidám nőként vagy bennem. Ez most nem az Pamela, hanem az, amikor kivizsgálásra küldenélek."

"Ne haragudj, semmi irigység, de sokkal jobban állt, mikor nem voltál ennyire vékony. Bocsi, de tényleg előkelőbb volt. Remélem, hogy te akartál csont és bőr lenni."

"Sosem értem, egy szép és csinos hölgy, miért akar madárijesztő lenni? Döbbenet."

A legtöbben azt találgatják, hogy a fogyás hátterében lelki okok állhatnak. Sokan vélik úgy, hogy kedvencüket nagyon megviselte Berki Krisztián halála, épp ezért a védelmére kelnek, és szembeszállnak a rosszindulatú kommentelőkkel.

"Nem tudom, hogy sok hölgy miért károg, hogy csont és bőr Pamela... Távol áll attól! Karcsú és csinos, azt szokták meg az emberek, hogy van rajta kis husi. Nyilván, elég durva időszakon is mentek keresztül, így teljesen érthető a fogyás, de nem aggasztóan sovány!” - kelt valaki a sztár védelmére.

Néhány anya azt írta, ők a szülés után szoptattak, és vékonyabban lettek, mint előtte. Ezen nincs mit csodálkozni, pláne, ha valaki nemcsak a babáról, hanem annak testvéréről is gondoskodik. 

Győrfi Pál felesége bikiniben

Győrfi Pál 17 éve boldog második feleségével, aki három gyermekkel ajándékozta meg az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét. Adrienn észbontó bikiniben, sokat is tesz a fitt alakért.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük