Az 52 éves Barta Sylvia bikinis fotója magazinba illik: olyan alakja van, mint egy modellnek

Barta Sylvia bikinis fotóval köszöntötte a nyarat. A kommentelőknek leesett az álla, milyen bomba formában van.

barta-sylvia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barta Sylvia bikinialakját látva kijelenthetjük, az 52 éves időjós készen áll a nyárra: olyan fotóval köszöntötte a júniust, amely bármelyik magazinban megállná a helyét. 

A bejegyzéséből kiderült, nem csak annak örül, hogy beköszöntött a kánikulák időszaka, alig várja, hogy gyermekeinek megkezdődjön a vakáció. Míg az ő szája a hamarosan elkezdődő nyári szünet miatt görbült mosolyra, addig a követőinek leesett az álla tökéletes alakjától.

Barta Sylvia bikinialakja

Még olyan sztárok sem hagyták szó nélkül, hogy pályatársuk mennyire szenzációsan néz ki, akik maguk is a topformájukról híresek. Szandi annyit írt a képhez: "BombaNŐ”, Hevesi Kriszta pedig kijelentette, a tévés fantasztikusan fest.

Nem csupán a jó géneknek köszönheti alakját, a mozgás a szenvedélye és a hivatása is egyben. Zumbaoktatóként a sport minden napjának szerves részét képezi, emellett az étkezésre is odafigyel. Nem híve az önsanyargatásnak, inkább az egyensúlyt szereti megteremteni az étrendjében.

Gaál Noémi bikiniben

Gaál Noémi majdnem 25 éve tájékoztatja a nézőket a várható időjárásról, és ugyanennyi ideje nyűgözi le a képernyő előtt ülőket szépségével és irigylésre méltó alakjával. Sokat is tesz azért, hogy kirobbanó formában legyen. Bevallottan plasztikáztatta a mellét, de nem bánta meg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük