Keleti Andi és Kandász Andi szexi bikiniben: 50 fölött bomba formában vannak
Keleti Andrea és Kandász Andrea is sokat fogytak néhány hónap alatt, és súlyukat azóta is tartják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea két ruhaméretet fogyott, miután 2020-ban leszámolt a pluszkilókkal. 15 éve nem volt ilyen jó formában, mint túl az ötvenen. Pár hónap alatt nyolc kilót adott le, tavaly nyárra pedig újabb egy-két kilótól szabadult meg. 

A táncművész sokakat, köztük Kandász Andreát is inspirálta a fogyásával: tippeket is kapott tőle, mi segített neki a súlyfelesleg leadásában. 

Keleti Andrea és Kandász Andrea bikiniben

- 2020-ban elmentem Andihoz egy táncórára, és akkor elárulta, hogy gyógynövény-receptúra segítségével fogyott le két ruhaméretet, így én is belevágtam. 23 kiló ment le. Most mindketten jól érezzük magunkat a bőrünkben. Azt hiszem, ez látszik is rajtunk. Most már csak varrni kell megtanítania az én barátnőmnek, a hétvégére is saját szuperbikinit hozott, amire szemet is vetettem - mondta az ötvenéves Kandász Andrea egy csajos kiruccanás után.

kandasz-andrea-keleti-andrea
Fotó: Váradi Tamás

Visegrádra vonultak el, ahol végre túrázhattak, kibeszélhették magukat. A jakuzzizás is nagyon jól sült el, fantasztikusan érezték magukat, amiben az is közrejátszott, hogy jobb formában vannak, mint valaha. 

- A csajos programokra csak most van időnk, mert felnőttek a gyerekek. Ilyenkor örülnek a férjeink is - árulta el az 52 éves Keleti Andrea.

A cikk az ajánló után folytatódik

Férjek féltékenyek bombázó nejeikre, Kandász Andrea és Keleti Andrea szerint nem is lenne mire.

- Nekem korlátlan elhajlási engedélyem van - viccelődött a műsorvezető. 

Kandász Andrea egy 2021-es bikinis fotózáson.
Kandász Andrea egy 2021-es bikinis fotózáson.
Fotó: Lung András

- Huszonéve házasok vagyunk, már bármire van engedélyünk. De nincs is miért féltékenykedni. A bizalom százszázalékos, ez az alap. Itt pedig kibeszélhetjük a férjeinket - na jó, csak dicsérni szoktuk őket - tette hozzá Keleti Andrea.

Gaál Noémi bikiniben

Gaál Noémi majdnem 25 éve tájékoztatja a nézőket a várható időjárásról, és ugyanennyi ideje nyűgözi le a képernyő előtt ülőket szépségével és irigylésre méltó alakjával. Sokat is tesz azért, hogy kirobbanó formában legyen. Bevallottan plasztikáztatta a mellét, de nem bánta meg.

Ezt is szeretjük