Az 50 éves Gaál Noémi szőke, bikinis bombázó: nem bánta meg a plasztikát
Gaál Noémi remek formában van, de tesz is azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gaál Noémi majdnem 25 éve tájékoztatja a nézőket a várható időjárásról, és ugyanennyi ideje nyűgözi le a képernyő előtt ülőket szépségével és irigylésre méltó alakjával. 

Az ötvenéves tévés sokat is tesz azért, hogy kirobbanó formában legyen. A Best magazinnak azt is elárulta, hogy a mellplasztikáját sem bánta meg. 

Gaál Noémi bikiniben

Hét évig a Magyar Televíziónál dolgozott, a TV2 1997-es indulásától 2016-ig dolgozott a csatorna időjósaként. A nézők vörös hajjal szokták meg, aztán 2015 őszén vörösesszőke hajszínre, majd 2016-ban szőkére váltott - azóta is maradt ennél. 

Gaál Noémi 19 évig dolgozott a TV2 időjárás-jelentőjeként.
Gaál Noémi 19 évig dolgozott a TV2 időjárás-jelentőjeként.
Fotó: TV2

Miután 2016 decemberében, 19 év után közös megegyezéssel távozott a TV2-től, a nézőknek nem sokáig kellett nélkülözniük, 2017 júniusában az ATV szerződtette le időjárás-jelentőként. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Gaál Noémi odafigyel az egészséges táplálkozásra, és heti rendszerességgel sportol, hogy a legjobb formáját nyújtsa a kamerák előtt, illetve azért is, hogy jól érezze magát a bőrében. Azt sem tagadja, hogy plasztikáztatott.  

- Nem vagyok ellene a plasztikai beavatkozásoknak, de én csupán a melleimet csináltattam meg 18 évvel ezelőtt. Korábban nem voltam kibékülve az adottságaimmal, a korrekció után viszont megerősödtem lelkileg, és ennyi idő távlatából sem bántam meg, hogy kés alá feküdtem - vallotta be a hetilapnak. 

 Állítása szerint a hasa a teste legkényesebb pontja, keményen kell edzenie, hogy formálódjon. 

- Sokkal nehezebben alakul, mint a karom vagy a combom, de szerencsére nem olyan tragikus a helyzet, ötvenévesen is simán levetkőzöm bikinire. 

A magazin egész alakos, bikinis fotója is bizonyítja, hogy kirobbanó formában van. Érthető, hogy inkább bikini, mint fürdőruha párti. 

Geszler Dorottya bikiniben

Geszler Dorottya ma is ugyanolyan gyönyörű, mint amikor 19 évesen harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. A drasztikus fogyókúrákban és az önsanyargatásban nem hisz, szerinte az életmódváltásban rejlik a siker titka. Neki ez vált be, erre pedig a friss, bikinis és fürdőruhás fotói a bizonyítékok, amiken bárki megnézheti, milyen karcsú és nőies. 

Ezt is szeretjük