Gregor Bernadett a Playboy-fotóival sok pénzt keresett: elárulta, valójában miért vállalta a felkérést

Gregor Bernadett a Palikék Világa by Manna című műsorban vendégeskedett, itt beszélt arról, miért mondott igent annak idején a fotózásokra.

Gregor Bernadett Playboy-fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett 1972-ben született, édesapja Gregor József operaénekes, aki 2006-ban hunyt el. 1995-ben végzett a főiskolán, karrierje ezután megállíthatatlanul ívelt felfelé. 

1996-tól a Nemzeti Színház, 2000-től a Pesti Magyar Színház társulatának tagja volt, 2012-ben az Újszínházhoz igazolt. Szerepelt a Szomszédok című sorozat egyik epizódjában, illetve a Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmben. 

Gregor Bernadett Playboy-fotózása

Gregor Bernadett már néhány évvel azután imádott hazai hírességnek számított, hogy elvégezte a főiskolát, így nem csoda, hogy a 2001-ben újrainduló magyar Playboy magazin őt kérte fel, legyen a februári szám címlapsztárja. Nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor igent mondott a pikáns fotókra, a színésznő 2007-ben is látható volt az újságban. 

A Palikék Világa by Manna című műsorban elárulta, nem a pénz volt az elsődleges oka annak, hogy levetkőzött annak idején, inkább önbizalmi okokból vált meg a ruháitól.

- Képzeljétek el, azt nem a pénzért csináltam. Nagyon sok pénzt kerestem vele, de nem a pénzért csináltam. Amikor először az első fotósorozatra felkértek, akkor indult újra ez a lap, és színésznőkkel kezdték el újraindítani. És emlékszem rá, hogy amikor felhívtak, hogy volna-e kedvem ebben a magazinban szerepelni, azt hittem, rossz számot hívtak - válaszolta a színésznő, amikor a dögös fotókról kérdezték, majd azzal folytatta, el sem hitte akkor, hogy komolyan őt kérik fel.

A 2001-es Playboy címlapján, illetve a Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmben.
A 2001-es Playboy címlapján, illetve a Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmben.
Fotó: Playboy, Hungaricom/Tibor vagyok, de hódítani akarok

- Én?! Rólam valakinek eszébe jut, hogy aktfotókkal én a Playboyban? (…) Komplexusos lány voltam világ életemben. Nagyon örültem, és emlékszem, apámat hívtam fel először, hogy mit csináljak, felhívtak a Playboytól. Azt mondta, hát én nem vállalnám el, majd hallgatott és azt mondta, de végülis nem engem hívtak - tette hozzá Gregor Bernadett. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 20 éves

Rékasi Zsigmond - ahogy a szülei becézik, Zsiga - is örökölte a művészi vénát, de ő sem lépett a nyomdokaikba. A versírásban mutatkozott meg nála a kreativitása, 14 éves volt, amikor elkezdte papírra vetni a műveit, amiket slam poetry rendezvényeken adott elő. 

Détár Enikő és Rékasi Károly ritkán látott fia: a 20 éves Zsigmondból helyes pasi lett

Détár Enikő és Rékasi Károly fia színészcsaládba született, de egy teljesen más utat választott.

Elolvasom

Cover: Profimedia

Ezt is szeretjük