Oroszlán Szonja melltartó nélkül szerepelt a Playboyban - 2008-as fotókkal nosztalgiázott

Oroszlán Szonja szexszimbólumként sem mutatott túl sokat magából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Oroszlán Szonja életét is megváltoztatta a világjárvány: öt év amerikai élet után búcsút intve tengerentúli lakásának, tavaly hazaköltött Magyarországra. Nyáron már a Balatonról dolgozott - kinti állását nem adta fel, hiszen online is tud fakultációs képzést tartani philadelphiai orvostanhallgatóknak - majd visszaköltözött régi, budapesti otthonába. 

Ősszel láthattuk szépen menetelni A Konyhafőnök VIP-ben, és decemberben azt nyilatkozta, reméli, szakmájában is nyílnak előtte ajtók, szeretne ismét színésznőként is dolgozni. A Madách Színházban már kapott is egy szerepet, amit a nézők az online stream előadásban meg is nézhettek. 

Oroszlán Szonja a Playboy magazinban

2021 januárjában Instagram-oldalt is indított, ahol most régi képekkel nosztalgiázott. Megmutatta, hogyan szerepelt 2008-ban a Playboy magazinban. 

Öt évvel ezelőtt azért is hagyta el az országot, mert elege volt a beskatulyázásból és a butus, szexi szőke szerepekből. Alig végezte el a Színművészetit, a következő évben, 2002 januárjában bemutatott Valami Amerikával máris berobbant, és szexszimbólummá vált.

A férfimagazinban is csak visszafogott képek készültek róla: az egyik fekete-fehér képen például nem visel melltartót, és az ingből kicsit ki is villan a melle, de többet nem mutat magából. A felvételek azért is különlegesek, mert férfinak öltözve, férfiakra jellemző jelenetekben látható rajtuk. 

A főszerkesztő évekig győzködte a színésznőt, mire az kötélnek állt, hogy szerepeljen a Playboy magazinban, de a vetkőzésre nem tudta rávenni. A 43 éves sztár akkor azt nyilatkozta, szerinte sokkal vonzóbb és szexibb egy nő, ha inkább sejtelmes, mint mindent láttat.

Gombos Edina lánya

A TV2 egykori műsorvezetője 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. Gombos Edina lánya cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt.

Ezt is szeretjük