Détár Enikő és Rékasi Károly ritkán látott fia: a 20 éves Zsigmondból helyes pasi lett
Détár Enikő és Rékasi Károly fia színészcsaládba született, de egy teljesen más utat választott.

détár-enikő-rékasi-károly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. 

Már mindketten felnőttkorba léptek, és a saját életüket élik. Ugyan színészcsaládba születtek, egyikük sem a színpadon vetette meg a lábát. Igaz, Eszter bontogatta a szárnyait énekesnőként, 2015-ben a Hungary’s Got Talent című műsorba is jelentkezett, ma már teljesen civil munkája van, politikai elemzőként dolgozik.

Détár Enikő és Rékasi Károly ritkán látott fia

Rékasi Zsigmond - ahogy a szülei becézik, Zsiga - is örökölte a művészi vénát, de ő sem lépett a nyomdokaikba. A versírásban mutatkozott meg nála a kreativitása, 14 éves volt, amikor elkezdte papírra vetni a műveit, amiket Slam Poetry rendezvényeken adott elő. 

Mára egy teljesen más út felé sodorta az élet, 2020 augusztusában megalapította a Magyarország, Megmentelek nevű, elsősorban közbiztonsági tevékenységet folytató nonprofit szervezetet. 

Ennek elnökeként többek között éjszakai őrszolgálatot folytat a tömegközlekedési eszközökön: a törvény által előírt szabályokat betartva csapatával vigyáznak az utasokra, akiket gyakran zaklatás vagy molesztálás érhet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az édesanyja szerint a jóképű fiatalemberen már az óvodában is látszott, hogy érett gondolkodású, érzékeny és nagyon nyitott a világra, továbbá az is, hogy erős az igazságérzete.

- Egy szabad lélek, aki nagyon intenzív belső életet él, tudatosan építi magát, és elképesztően tájékozott. Töretlen benne a bizalmam, teljes mértékben számíthatok rá. Hálás vagyok, hogy a fiam egészséges, értelmes, van szíve és akarata - jellemezte Détár Enikő Zsebit a Best magazinban 2021 novemberében.

Rékasi Zsigmond már kirepült a családi fészekből, de az anya-fia közti szoros köteléken ez mit sem változtatott, például nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnének. 

- Nagyon jó a kapcsolatunk, de arra mindig is ügyeltem, hogy ne telepedjek rá, ne hívogassam állandóan. Szeretném, ha megmaradna az önállósága, a személyes szabadsága, és megtanulná a felnőtt életet.

Hegyi Barbara és lánya, Rozi

Hegyi Barbara 1998 nyarán hozta világra lányát, Rozit, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett a színésznő gyermekéből.

Cover-fotók: TV2/Mokka, RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük