Détár Enikő és Rékasi Károly ritkán látott fia: a 20 éves Zsigmondból helyes pasi lett

Détár Enikő és Rékasi Károly fia színészcsaládba született, de egy teljesen más utat választott.

détár-enikő-rékasi-károly-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. 

Már mindketten felnőttkorba léptek, és a saját életüket élik. Ugyan színészcsaládba születtek, egyikük sem a színpadon vetette meg a lábát. Igaz, Eszter bontogatta a szárnyait énekesnőként, 2015-ben a Hungary’s Got Talent című műsorba is jelentkezett, ma már teljesen civil munkája van, politikai elemzőként dolgozik.

Détár Enikő és Rékasi Károly ritkán látott fia

Rékasi Zsigmond - ahogy a szülei becézik, Zsiga - is örökölte a művészi vénát, de ő sem lépett a nyomdokaikba. A versírásban mutatkozott meg nála a kreativitása, 14 éves volt, amikor elkezdte papírra vetni a műveit, amiket Slam Poetry rendezvényeken adott elő. 

Mára egy teljesen más út felé sodorta az élet, 2020 augusztusában megalapította a Magyarország, Megmentelek nevű, elsősorban közbiztonsági tevékenységet folytató nonprofit szervezetet. 

Ennek elnökeként többek között éjszakai őrszolgálatot folytat a tömegközlekedési eszközökön: a törvény által előírt szabályokat betartva csapatával vigyáznak az utasokra, akiket gyakran zaklatás vagy molesztálás érhet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az édesanyja szerint a jóképű fiatalemberen már az óvodában is látszott, hogy érett gondolkodású, érzékeny és nagyon nyitott a világra, továbbá az is, hogy erős az igazságérzete.

- Egy szabad lélek, aki nagyon intenzív belső életet él, tudatosan építi magát, és elképesztően tájékozott. Töretlen benne a bizalmam, teljes mértékben számíthatok rá. Hálás vagyok, hogy a fiam egészséges, értelmes, van szíve és akarata - jellemezte Détár Enikő Zsebit a Best magazinban 2021 novemberében.

Rékasi Zsigmond már kirepült a családi fészekből, de az anya-fia közti szoros köteléken ez mit sem változtatott, például nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnének. 

- Nagyon jó a kapcsolatunk, de arra mindig is ügyeltem, hogy ne telepedjek rá, ne hívogassam állandóan. Szeretném, ha megmaradna az önállósága, a személyes szabadsága, és megtanulná a felnőtt életet.

Hegyi Barbara és lánya, Rozi

Hegyi Barbara 1998 nyarán hozta világra lányát, Rozit, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett a színésznő gyermekéből.

Hegyi Barbara lánya már 21 éves - Rozi az anyja szépségét örökölte

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotók: TV2/Mokka, RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük