Molnár Anikó 47 évesen pénzért vetkőzik: meztelen képeket fog árulni a neten

Molnár Anikó már be is regisztrált az OnlyFans nevezetű oldalra, ahol meztelen képeket lehet árulni pénzért.

molnár-anikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik követik Molnár Anikót a közösségi médiában, tudhatják, a Való Világ és a Nagy Ő egykori sztárjára nem jellemző a szégyenlősség. Több szexi kép is található az Instagram-oldalán, van, hogy fürdőruhában, máskor falatnyi miniben fotózkodik.

A férfi követői között nagy népszerűségnek örvendenek a pikáns, minél többet mutató tartalmak. Nincs olyan dögös képe, ami alatt ne dicsérnék nőies idomait. Sőt voltak, akik a bókokon túl ajánlatokat is tettek neki.

Molnár Anikó meztelen képei

Legutóbb egy olyan Insta-sztorit tett közzé, amelyen mindössze egy napszemüveg volt rajta. Bár nem lehetett látni semmit, így is elképesztő mennyiségű üzenetet kapott.

Ez adta az inspirációt és löketet a számára, hogy új dologban próbálja ki magát. Az a terve, hogy meztelen képeit a neten fogja árusítani pénzért. Már regisztrált az OnlyFansre, ami egy olyan oldal, amelyen keresztül erotikus tartalmakat lehet gyártani az előfizetők részére.

- Egy jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans-oldalt, és most már meg is tettem az első lépéseket. Regisztráltam, és már el is fogadták a jelentkezésemet. A további lépésekkel azonban nem vagyok teljesen tisztában, így még nem él az oldalam. Úgy gondolom, hogy az induláshoz és a további működtetéshez szükségem lesz majd egy szakemberre, akit még keresek - árulta el a Borsnak.

molnaraniko.png
Fotó: TV2/Mokka

A napilapnak kifejtette, ha ennyire aktív érdeklődést vált ki a férfiakból, felmerült benne a kérdés, miért csak az járjon jól, aki nézi a tartalmait.

Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test.

Bencsik Tamara szexi fotói pénzért

Bencsik Tamara a Megasztár 2008-as, negyedik szériájában versenyzett, különleges hangja és tehetsége egészen az ötödik helyre repítette. Kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, hogy egy évvel ezelőtt regisztrált fel egy szexi képeket megosztó oldalra, ahol pénzt kapott a tartalmaiért.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük