Rogán Cecília melltartó nélkül, kigombolt ingben: pikáns fotót posztolt a háromgyermekes üzletasszony

Rogán Cecília friss fotója nem sokat bízott a fantáziára. Negyvenévesen vérforralóan dögös felvételt készítettek róla.

Rogán Cecília szexi képe
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rogán-Gaál Cecília utoljára január 13-án posztolt az Instagramra. Akkor egy hatalmas csokor virággal a kezében fotózkodott, amelyet a születésnapjára kapott. Másfél héttel azután, hogy betöltötte a 40. életévét, pikáns képpel jelentkezett.

Szexi pózban, kigombolt ingben kapták le. A vékony anyagú ruhadarab alá nem vett semmit, így félig kilátszott a melle.

Rogán Cecília szexi képe

Így melltartó nélkül, mély dekoltázzsal utoljára novemberben láthattuk, akkor egy farmeroverallban kapták lencsevégre. Bár az akkori felvétel is elképesztően szexi volt róla, ez a mostani még azt is felülmúlta.

A kommentelők nem is nagyon találták a szavakat. Volt, aki csak annyit írt le, "hoppá”, másoknak a "wow” felkiáltás jutott először eszébe. Akadt olyan is, aki inkább hangulatjelekkel fejezte ki a csodálatát, bomba és tűz emojit mellékelt a bejegyzéshez, jelezve, hogy az üzletasszony igazi bombázó.

Az immár háromgyermekes családanya az utóbbi néhány hónapban nem volt annyira aktív a közösségi médiában, mint korábban. Ősszel alig tett közzé fotókat az oldalain, és télen sem posztolt napi rendszerességgel. Karácsonykor viszont különleges képpel örvendeztette meg a követőit: férjével és három gyermekével láthattuk együtt

Dundika élénkzöld bikiniben

Majkáék négyesben készítettek képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Dundika élénkzöld bikiniben bombázó a családi fotón: a Seychelle-szigeteken ünnepelték az új évet

Majka és felesége fiaikkal egzotikus környezetben léptek át a 2023-as esztendőbe. Dundika bikiniben irtó dögös volt a tengerparton.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük