Dundika élénkzöld bikiniben bombázó a családi fotón: a Seychelle-szigeteken ünnepelték az új évet

Majka és felesége fiaikkal egzotikus környezetben léptek át a 2023-as esztendőbe. Dundika bikiniben irtó dögös volt a tengerparton.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenki máshogy köszönti az új esztendőt: sokan óriási bulit csapnak az év utolsó napján, mások a csendes, nyugis szilveszterre szavaznak, de akadnak olyanok is, akik úgy döntenek, utazással kezdik az évet.

Majkáék az utóbbi tábort erősítették az idén, a Seychelle-szigeteken léptek át a 2023-as évbe. A rapper vasárnap este tette közzé az év első családi fotóját az Instagram-oldalán.

Dundika bikiniben újévkor

Négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

"Buujèkkk" - írta Majka az újévi képhez.

A felvétel tarolt az Instán, pár óra alatt több ezren lájkolták, és sokan kommenteltek is alá. A szilveszteri köszöntések mellett jó páran kiemelték, a család mennyire jó döntést hozott, hogy ilyen egzotikus, szép környezetben indította az évet.

Dundika alakja mellett sem mentek el szó nélkül a hozzászólók, valaki azt írta, fantasztikusan néz ki. Ő maga is kitett két családi fotót a saját oldalára, az elsőn egy áttetsző kék ruhában mosolygott fiai és férje oldalán, a második képen csak Marián és Olivér szerepelt egy 2023-as tábla előtt a strandon.

Dundika smink nélkül

Majka szerint élete párja Photoshop és smink nélkül is gyönyörű. Képes összeállításunkban több hazai sztárt mutatunk kifestve és smink nélkül.

Dundika így néz ki smink nélkül - Egy gramm festék sincs az arcán

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük