Ő Dundika hasonmása: a hírességgel pózolva akár ikrek lehetnének

Dundika megmutatta, ki az az ismert, magyar nő, akivel elképesztően hasonlítanak egymásra.

dundika-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Majoros Hajnalka, vagyis Dundika nagyon vonzó nő, nem véletlen, hogy annak idején Majkának is megakadt a modell-playmate-en a szeme. 

A feltűnően csinos sztár az Instagramon egy izgalmas fotóval lepte meg a rajongóit: megmutatta, ki az a magyar híresség, aki akár az eltitkolt ikertestvére is lehetne. 

Dundika hasonmása

Dundika jó barátságot ápol a sztárfotós Borzi Viviennel, akivel készítettek néhány közös képet a legutóbbi találkozásukkor. Az eredmény egészen megdöbbentő, a két nő elképesztően hasonlít egymásra. Leginkább a fejformájuk, a hajvonaluk, a szájuk és orruk egyezik, az egyetlen nagyobbacska különbség az eltérő szemformájuk. 

 „Elvileg a világon 7 olyan ember èl, aki ugyanúgy néz ki, mint mi magunk. Ennek a jelenségnek az az oka, hogy az emberi génállományban nagyfokú a hasonlóság, így megjelenhetnek akár a közelünkben is az úgynevezett "alakmások". Nos, az én egyik alteregóm elég közel ült ma hozzám. A többi 6 embert még keresem” - írta a posztban Dundika. 

„Kapsz tőlem DNS-tesztet szülinapodra!” - viccelődött a bejegyzés alatt Borzi Vivien, aki szerint tényleg hasonlítanak egymásra. A rajongók többsége egyetértett a hírességekkel, kommentben írták meg, mit gondolnak. 

„Aztaaa! De elsőre azt hittem Shakira mellett ülsz!”

„Épp írni akartam, hogy nahát, mennyire hasonlóak vagytok... Csak utána olvastam, hogy mit írtál.”

„De jó! Tényleg hasonlítotok, én ha nem tudnám, hogy kik vagytok, tuti azt gondolnám, hogy ikertesók vagytok”

„Ez nagyon komoly! Én sajnos még nem találkoztam egy hasonmásommal sem…”

„És Majka honnan tudja, melyik melyik? Meg a gyerekek!” - ámuldoztak a követők Instagramon. 

Dundika és Majka otthona

Amíg a 41 éves sztár és Dundika lassan ötéves kisfia felkészül, hogy "angolul" rappeljen, az Instagram-követők azt is láthatják, hol él a sztárpár: körbetekinthetnek a tágas, nappalival egybekötött étkezőbe és konyhába, valamint az előtérbe is. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Mondd el - Tatár Csillának EXTRA - Majoros Hajnalka

Ezt is szeretjük