Dundika búcsút intett a szőke tincseknek: új hajszínét imádják a rajongók

Dundikát évekig láthattuk szőke, melírozott hajjal, de most valami egészen mást kért a fodrásztól.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dundika új hajszínre váltott. Majoros Hajnalkát a 2000-es évek közepe óta ismeri az ország. Szőke bombázóként él az emberek fejében, ám az előbbi jelző immár nem illik rá, hiszen búcsút intett a világos tincseknek.

Vasárnap az Instagramon mutatta meg, hogy valami teljesen újat kért a fodrászától. A család kiskutyájával, Artúrral töltött fel két közös képet, a szelfiken jól látszik, rózsaszín frizurát festetett magának.

Dundika új hajszíne

A bejegyzésben megjelölte a mesterfodrászt, akinek az új fizimiskáját köszönheti. Lökös Szandra balayage technikával vegyített rózsaszín árnyalatú tincseket Dundika sötétszőke hajába.

A kommentelők persze kiszúrták, hogy kedvencük hajviselete megváltozott. Volt, aki a stílusváltás miértjéről érdeklődött, mások pedig dicsérték a merész választást.

"Á, a hajad szuper! Tökéletes a színharmónia! Nagyon jól áll!" - fogalmazott valaki.

Korábban egyetlenegyszer láthattuk ugyanilyen élénk árnyalatú fizimiskával. Március közepén posztolt egy közös képsorozatot férjével, Majkával, a felvételeken szintén rózsaszínű lófarokkal szerepelt. Ám akkor mindössze egyszeri alkalomból színezték be a haját.

Úgy tűnik, a sztárpár életében 2022 májusa a megújulás jegyében indult, Majka is újított a hajviseletén. Ő hidrogénszőke színre festette sötét frizuráját.

Nem csak ezen a téren jellemzi őket az összhang, akármikor közös képet tesznek ki, a kommentelők mindig áradoznak arról, milyen összeillő párt alkotnak. Azokat a fotókat is imádták róluk, amelyek februári nyaralásuk során készültek. Dundika ezeken smink nélkül szerepelt, sokan örültek neki, hogy festék és photoshop nélkül is vállalja az arcát.

Pataki Zita új frizurája

Az RTL Klub időjósa a tavaszi megújulás jegyében teljesen új frizurát kért a fodrászszalonban: kurtítottak a vállig érő tincsein, és fokozatosra vágták azokat, valamint frufrut is kapott a hajszobrásztól. Az új fazonnal teljesen másképp néz ki, mint ahogy eddig megszoktuk.

Ezt is szeretjük