Radics Gigi kiszőkített hajára kapott hideget-meleget: sötét loknik nélkül nem mindenkinek tetszik
Radics Gigit a 2012-es Megasztár óta fekete vagy barna hajjal szoktuk meg.

radics-gigi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azzal, hogy Radics Gigi 2012-ben megnyerte a Megasztár hatodik évadát, egy csapásra országosan ismert lett. Az azóta eltelt tíz év alatt szép karriert épített fel: 25 éves korára elmondhatja, hogy világhírű zenészekkel dolgozott együtt, stúdióalbumai közül egy arany-, kettő platinalemez lett. 

2020-ban azonban egy rövid időre elbúcsúzott a színpadtól, az év októberében adott életet kislányának, Bella Szófiának. A rajongóknak nem kellett sokáig hiányolniuk, 2021 februárjában A Dal című tehetségkutatóban tért vissza.

Radics Gigi szőke hajjal

Ma már ugyanúgy készíti a dalokat, mint Bella születése előtt. Király Viktorral közös dalát a Nem szóltált januárban dobták piacra, és hamarosan debütál önálló szerzeményének videóklipje. A kisfilmet a Gödöllői Királyi Kastélyban vették fel, az énekesnő posztolt is egy képet a helyszínről. 

A felvételen nem csak az látszik, milyen dögös szettben forgatott, sokaknak az új frizurája szúrt szemet: kiszőkített hajjal állt a kamerák elé. Akik követik, tudhatják, egy ideje már világosabb tincsekkel hódít, de ezen a felvételen különösen jól látszik, hogy szőkék a tincsei.

A drámai átalakulást nem hagyhatták szó nélkül a kommentelők, hiszen az énekesnő így nagyon más, mint a tőle megszokott fekete és barna loknikkal. Voltak, akik dicsérték a merészségéért, mások szerint rossz döntés volt, hogy ezt az árnyalatot kérte a fodrászától.

Radics Gigit 2021 márciusában még barna hajjal láthattuk, az év őszétől lettek egyre világosabbak a tincsei.
Radics Gigit 2021 márciusában még barna hajjal láthattuk, az év őszétől lettek egyre világosabbak a tincsei.
Fotó: Instagram/Radics Gigi

„Nem lehet rád ismerni ezzel a semmilyen, öreges hajszínnel” - írta valaki a Facebookon, mások azt kifogásolták, hogy pont a sokak által imádott természetességét veszítette el az új hajszínnel.

Természetesen olyanok is akadtak, akik kedvencük védelmére keltek. Jó páran vélték úgy, bármilyen frizurával, akár kopaszon is gyönyörű lenne. Olyan kommentelő is akadt, aki azzal érvelt, hogy az előadóknak időről időre meg kell újulniuk, szerinte csodálatos döntés volt a szőke szín.

Magyar sztárok frizuraváltásai 2021-ben

Képes összeállításunkban megnézheted hazánk sztárjainak legmerészebb frizuraváltásait. Volt, aki áll alatti hosszúságúra vágatta derékig érő hajzuhatagát.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük