Majka hidrogénszőke hajjal teljesen más: nem tetszik a rajongóknak

Majkától ilyen drámai átalakulást még nem láttunk. Barna haját szőkére festette.

majka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Majka szőke hajra váltott. A műsorvezető friss Instagram-fotói árulkodnak a drámai átalakulásról. Április 12-én még megszokott külsejével lőtt közös fotót kisebbik fiával, Olivér hatodik szülinapján sötét tincsekkel grimaszolt a kamerába.

Bő egy héttel később viszont már új fizimiskájával lőtt egy szelfit Las Vegasban. Hidrogénszőke frizurát kért a fodrászától.

Majka szőke hajjal

A látványos átalakulás természetesen azonnal feltűnt a kommentelőknek, akik nem rejtették véka alá a véleményüket. Túlnyomó többségben rossz döntésnek ítélték, hogy kedvencük világosra váltott.

"Ez a haj nem te vagy!”

"Nyugtass meg, hogy ez csak egy pillanatnyi fellángolás!”

"Borzalmas a szőke haj. Öregít nagyon. Festesd vissza” - vélekedtek sokan.

Voltak, akik nemes egyszerűséggel csak egy régi szállóigével reagáltak a változásra, annyit reagáltak: „a hajad is milyen”. Persze írtak neki azért olyanok is, akik szerették, hogy bevállalta ezt a látványos átalakulást.

Egy hozzászóló elmesélte, aznap reggel látta a 42 éves hírességet a reptéren, de nem volt biztos a kilétében, így nem ment oda, hogy közös képet csináljanak. Hozzátette, szerinte élőben jobban néz ki szőke hajjal, mint a képen.

Majkát 2002 óta ismeri az ország, egyike volt annak a 12 fiatalnak, akik először költöztek be a Való Világ villájába. Természetesen a húsz év során rengeteget változott a megjelenése és a stílusa is, de ilyen látványos frizuraváltást egészen mostanáig nem láthattunk tőle.

Sztárok, akik 2021-ben új hajra váltottak

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárhölgyek, akik 2021-ben új frizurát kértek a fodrászuknál. Péter Szabó Szilvi, Jellinek Tina és Dér Heni is elbúcsúzott a hosszú hajtól.

Ezt is szeretjük