Pataki Zita levágatta a haját: teljesen más az új frizurával

Pataki Zita szerint a tavasz a megújulás időszaka. Ennek jegyében egy tőle nem megszokott frizurát kért a fodrászától.

pataki-zita-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak, akik szakítás után, mások egy bizonyos életkor betöltésével, megint mások egy-egy új évszak beköszöntekor frissítenek a megjelenésükön. Pataki Zita az utóbbi tábort erősíti, úgy véli, a tavasz a megújulás időszaka.

Ennek jegyében tért be a fodrászához. Egy teljesen új frizurát kért: kurtítottak a vállig érő tincsein, és fokozatosra vágták azokat, valamint frufrut is kapott a hajszobrásztól.

Pataki Zita új frizurája

Az eredményt az Instagram-oldalán mutatta meg. Az új fazonnal teljesen másképp néz ki, mint ahogy eddig megszoktuk.

Az időjós több mint húsz éve kezdett televíziózni. Annak ellenére, hogy sokakra jellemző a szakmájában, hogy időről időre drasztikusan átváltoznak, nála nem láthattunk drámai átalakulásokat. A haját sem szokta sűrűn variálni, mindössze a hosszúsága változott az évek során. 

Ezért még feltűnőbb az új fizimiska, amelyet a kommentelők sem hagytak szó nélkül. Az egybehangzó véleményük alapján a műsorvezető jól tette, hogy újított, követői szerint sokkal vagányabb ezzel a tépett hajjal.

pataki zita b
Fotó: RTL Magyarország

Pataki Zita nem tartozik azon hírességek közé sem, akik órákat töltenek a tükör előtt. Nem bánja, ha az emberek smink nélkül látják az utcán, sőt harmincéves koráig nem is nagyon foglalkozott azzal, mit viseljen, vagy hogyan csinálja meg a haját.

- Ahogy 32-33 éves lettem, nőként akkor teljesedtem ki igazán. Addig nem hordtam magas sarkút, nem vettem fel térd fölé érő szoknyát, nem festettem a körmeimet. A nőiességhez nekem meg kellett érni - ecsetelte a Liluland Makeup/Down című műsor vendégeként.

Sztárok, akik 2021-ben új hajra váltottak

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárhölgyek, akik 2021-ben új frizurát kértek a fodrászuknál. Péter Szabó Szilvi, Jellinek Tina és Dér Heni is elbúcsúzott a hosszú hajtól.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük