Felismered Ábel Anitát vállig érő hajjal? 20 évvel ezelőtt így nézett ki a Reggeliben

Mutatjuk, hogy festenek hazánk rövid hajú sztárjai hosszú tincsekkel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rövidre nyírt hajviselet divatja időről időre visszaköszön, ennek hála sok női sztárt láthattunk már megválni loknijaiktól. Ám vannak, akik nem csak a trendek kedvéért próbálják ki a kurta frizurát, néhány hazai sztárnak védjegyévé vált a fiúsra vágott fazon.

Ábel Anita is egy közülük. A műsorvezető 2011-ben próbálta ki először a pixie stílusú formát, és azóta is annál maradt. Így nem csoda, ha a legtöbben nehezen tudjuk felidézni, hogy festett hosszabb tincsekkel.

Rövid hajú sztárok hosszú frizurával

Pedig színésznői és tévés karrierjét is jó pár centivel hosszabb hajkoronával indította. A Szomszédok Julcsijaként a ’80-as éveknek megfelelő, borzolt frizurával láthattuk, majd hosszú bubifizimiskával ébresztette az RTL Klub Reggelijének nézőit 2001-től. A hajszínével is jó párszor kísérletezett. A vöröstől a feketén át egészen a szőkéig minden árnyalattal láthattuk már, ám az utóbbi pár évben maradt a melírozott, világos tincseknél.

Nem ő az egyetlen rövid hajú női híresség, akit nehezen tudunk elképzelni hosszú frizurával. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akiknek mára rövid haja a védjegye, ám karrierjüket jó pár centivel hosszabb tincsekkel kezdték.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük