Liptai Claudia barna hajjal: sokkal fiatalosabb ezzel a hajszínnel a rajongók szerint

Liptai Claudia fotója láttán nagyon sokan írták, hogy jól áll neki a barna hajszín, amivel nagyon fiatalos.

liptai-claudia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia, az ország egyik kedvenc színésznő-műsorvezetője sok éven át hódított vörös hajjal, majd a világosszőke lett a védjegye, 2010-ben a Megasztárt már világos tincsekkel vezette. 

Az elmúlt években is ragaszkodott a szőke különböző árnyalataihoz, ezért nagyon meglepte a rajongóit, amikor egy tőle merőben szokatlan frizurát villantott az Instagramon. 

Liptai Claudia barna hajjal

Liptai Claudia posztja egyik oldalán szőke hajjal és vibráló, piros rúzzsal, a másikon középbarna, frufrus hajjal, minimális sminkben látható. A kontraszt olyan hatalmas volt, hogy a képre elkezdtek ömleni a kommentek. Sokan azt írták, a 48 éves sztár sokkal fiatalosabb a barna árnyalattal. 

“Szexbomba és szépséges tinilány! Én mindkettőt imádom!” 

“Érdekes, a barna sokkal jobb, fiatalosabb!”

“Sokkal jobban áll a barna haj, megfiatalít!”

“Eszméletlenül jól áll a barna haj!”

Liptai Claudia eredeti hajszíne egyébként a barna, talán erre éreztek rá annyira a rajongói új posztja láttán. Van más is, amit csak kevesen tudnak: a sztár tincsei csak ránézésre egyenesek, valójában a színésznőnek eredetileg göndörödnek a fürtjei. 

 “Tizenéves koromban a pubertással szinte egyik napról a másikra teljesen begöndörödött a hajam. Persze mint minden lány akinek göndör a haja egyeneset szeretne vagy pont fordítva. Aztán volt időszak amikor nagyon is szerettem. De az idő múlásával és a a festéssel sokat romlott és néha inkább hasonlított egy subás faliszőnyegre mint frizurára. De most újra rátaláltam néhány csodás szerre amivel újra “divatba” hozom magamnak a hullámokat! Esetleg tud valaki felszabadult helyet svéd rockbandában?” - írta 2022 februárjában egy Instagram-posztban, amelyben göndörségét mutatta be követőinek. 

Détár Enikő szőke hajjal

Détár Enikőt az elmúlt évtizedek során számos szerepben láthattuk, egyvalamihez azonban mindvégig ragaszkodott: vörös tincseihez. Az árnyalatot és a fazont néha egy kicsit variálta, de igazán nagyot nem változtatott. Ezért volt nagyon meglepő, amikor kiposztolt egy képet az Instagram-oldalára, amin szőke, rövid hajjal látható. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük