Détár Enikő felismerhetetlen szőke hajjal: a vörös jobban áll neki a rajongói szerint

Détár Enikő nagyon meglepte a rajongóit friss fotójával, a többség először fel sem ismerte rajta.

détár-enikő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő az ország egyik legkedveltebb színésznője, aki 1986-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Ettől kezdve a Vidám Színpad társulatának tagja volt, majd a Rock Színházhoz csatlakozott. 1999-től a Madách Színházban játszott, 2013 óta pedig a Turay Ida Színház művésze. 

A kamerák előtt is gyakran szerepel, olyan filmekben tűnt fel, mint a Napló szerelmeimnek vagy a Tüskevár, illetve az Öregberény, a Kisváros és a Jóban Rosszban című sorozat. Szinkronszínészként is tevékenykedik, Milla Jovovich, Demi Moore és Cher az ő hangján szólal meg magyarul. 

Détár Enikő szőke hajjal

Az 58 éves sztár vezette az RTL Klub Reflektor című magazinműsorát, szórakoztatta a közönséget a Sztárban Sztár ötödik évadában, A Konyhafőnök VIP-ban és a 2020-as Dancing with the Starsban. 

Détár Enikőt az elmúlt évtizedek során számos szerepben láthattuk, egyvalamihez azonban mindvégig ragaszkodott: vörös tincseihez. Az árnyalatot és a fazont néha egy kicsit variálta, de igazán nagyot nem változtatott. Ezért volt nagyon meglepő, amikor kiposztolt egy képet az Instagram-oldalára, amin szőke, rövid hajjal látható. 

A rajongók nem tudták hová tenni a dolgot, sokan azt hitték, komoly frizuraváltás történt, pedig a színésznő a posztban megírta, az egyik szerepe miatt viselte a parókát. 

“Mai meglepetés szőkém. Fergeteges látogatás c. @turaiidaszinhaz vígjátékban a csodálatos Pásztor Erzsikével játszhatok. A szőke parókában Teri az ötvenes, többszörösen elvált ügyvédnő, anya és új párját kereső nőt alakíthatom” - olvasható a posztban. 

Ha megfogadja a tanácsokat, a civil életben ezután is ragaszkodik a tüzes, vörös színhez, mert a követői nem voltak odáig a szőkéért: volt, aki szerint öregíti a szőke, mások szerint egyértelműen a vörös az ő színe. 

“Hú, le ne cseréld, borzalmas, nagyon öregít!”

“Maradj mindig vörös, ez a te színed!”

“Olyan Enci, mintha nem is te lennél.”

“Ez nem te vagy Enikő! Nem megy az egyéniségedhez! Te egy tűzrőlpattant vidám csaj vagy, vibráló egyéniség!”

“Ez nem áll jól! A vörös, vagy a barna sokkal előnyösebb!”

Détár Enikő eredeti hajszíne majdnem fekete, először a tévés karrierje kezdetén kezdett vörösödni. Mindez harmincéves kora körül történt, és eleinte hevesen tiltakozott ellene, hogy ilyen élénk színnel fessék be a haját az akkori szerepe kedvéért. 

Détár Enikő fiatalon, barna hajjal

Sarka Kata szőke lett

Sarka Katát barna hajjal ismertük meg, és az évek során többnyire dús, mély tónusú barnákat választott. Kipróbálta a szőkét is, de amikor harmadszorra is édesanya lett, visszatért a barnához. Az utóbbi hónapokban egyre szőkébb lett. A kommentelők szerint elképesztően jól áll neki ez a világos hajszín.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük