Rogán Cecília melltartó nélkül: bevállalós fotó készült a háromgyerekes üzletasszonyról

Rogán Cecíliát rég láttuk ennyire szexinek. Nem húzott melltartót a teljesen kigombolt kabát alá.

Rogán Cecília melltartó nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rogán Cecíliáról merész kép készült: melltartó nélkül pózolt a kamerának. A háromgyermekes üzletasszony utoljára augusztusban posztolt az Instagramra, három hónap elteltével szexi felvétellel tért vissza a közösségimédia-felületre.

A képen farmerszerelésben látható. Egy kékszínű, koptatott, lezser overált visel.

Rogán Cecília melltartó nélkül

Ez így önmagában inkább egy laza szettnek felelne meg, az összeállítás pikantériáját az adja, hogy a ruhadarabot teljesen kigombolták, így kivillan alóla dögös dekoltázsa.

Rogán Cecília harmadik gyermekét, Fülöpöt 2022 áprilisában hozta a világra. A sztáranyukáról készült friss képén jól látszik, hét hónappal a szülés után kirobbanó formában van. 

Ez a sportnak köszönhető. Hamar visszatért kedvenc mozgásformájához, legkisebb fia még két hónapos sem volt, amikor újra futócipőt húzott, és elkezdte róni a köröket. Palik László műsorában beszélt arról, hogy fokozatosan építette vissza a hétköznapjaiba a sportot. Először csak sík terepen kocogott, majd idővel tért vissza eredeti útvonalához, a Normafára. Ezután az edzőtermet is újra látogatni kezdte.

Rogán Cecília fürdőruhában

Rogán Cecília augusztusban az Instagram-oldalára fürdőruhás fotót posztolt. A kék, köldökig kivágott, szexi darabban jól kivehető alakja és dögös dekoltázsa. 

Rogán Cecília fürdőruhás fotója Ibizáról: 3 hónappal a szülés után így néz ki

Rogán Cecília családjával Ibizán nyaral, ahonnan egy fürdőruhás fotót posztolt.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük