Vastag Csaba és 15 évvel fiatalabb párja: Evelin überszexi ruhában gálázott az énekessel

Vastag Csaba párjával, Evelinnel jelent meg a Just Clear Award Gálán. Mutatjuk a díjátadó többi sztárpárját is!

vastag-csaba-parja-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba és 15 évvel fiatalabb párja nagy feltűnést keltettek a Just Clear Award Gálán, melyet szerda este a Várkert Bazárban rendeztek meg. 

Az énekes vehette át Az év legfittebb férfi előadója díjat, Evelin pedig überszexi ruhában pózolt mellette a vörös szőnyegen. 

Vastag Csaba és párja a gálán

Vastag Csaba május közepén címlapon kürtölte világgá, hogy újra szerelmes. Ekkor már hónapok óta együtt is éltek. Közös jövőt és legalább négy gyermeket terveznek. Az énekes, aki februárban ünnepelte a 40. születésnapját, augusztusban, Evelin születésnapján meg is kérte szerelme kezét.

A Just Clear Award Gálán is turbékoltak, Vastag Csaba a fotósok előtt is csókolgatta és ölelte menyasszonyát. Képes összeállításunkban megnézheted a díjátadó többi sztárpárját is.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük