Geszti Péter felesége bőrszerkóban ment a premierre: Edit a dögös dekoltázst is bevállalta
Geszti Péter és felesége együtt jelentek meg a Szia, Életem! című vígjáték premierjén augusztus 22-én.

szia-életem-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 22-én tartották a Szia, Életem! című magyar vígjáték díszbemutatóját. Geszti Péter és felesége producerként vettek részt a produkcióban, ők is hivatalosan voltak a premierre. 

Ditz Edit irtó dögös szettben lépett a vörös szőnyegre, egy fekete bőrszerkót húzott fel, ami már önmagában is vadító hatást keltett, a szexi dekoltázsa csak fokozta az ellenállhatatlan összhatást.

Geszti Péter felesége a Szia, Életem! premierjén

Rohonyi Gábor és Vékes Csaba rendezőpáros filmje egy apa-fiú kapcsolatot dolgoz fel. Egy népszerű, de ihlethiányos író (Thuróczy Szabolcs) és sosem látott kisfia (Pásztor-Várady Mór) váratlan találkozásáról szól. A hirtelen nyakukba szakadt, kényszerű együttlét fordulatos, vidám és érzelmes története a fiú élénk fantáziájának köszönhetően átlépi a valóság kereteit is.

Nem csak Ditz Edit döntött úgy, hogy a szexi oldalát hangsúlyozza az eseményen, a film szereplője, Kovács Patrícia is végtelenül nőiesen festett mélyen kivágott overalljában. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárok, akik hasonlóan a dögös megjelenésre szavaztak a Szia, Életem! premierjén.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük