Geszti Péter felesége bőrszerkóban ment a premierre: Edit a dögös dekoltázst is bevállalta

Geszti Péter és felesége együtt jelentek meg a Szia, Életem! című vígjáték premierjén augusztus 22-én.

szia-életem-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus 22-én tartották a Szia, Életem! című magyar vígjáték díszbemutatóját. Geszti Péter és felesége producerként vettek részt a produkcióban, ők is hivatalosan voltak a premierre. 

Ditz Edit irtó dögös szettben lépett a vörös szőnyegre, egy fekete bőrszerkót húzott fel, ami már önmagában is vadító hatást keltett, a szexi dekoltázsa csak fokozta az ellenállhatatlan összhatást.

Geszti Péter felesége a Szia, Életem! premierjén

Rohonyi Gábor és Vékes Csaba rendezőpáros filmje egy apa-fiú kapcsolatot dolgoz fel. Egy népszerű, de ihlethiányos író (Thuróczy Szabolcs) és sosem látott kisfia (Pásztor-Várady Mór) váratlan találkozásáról szól. A hirtelen nyakukba szakadt, kényszerű együttlét fordulatos, vidám és érzelmes története a fiú élénk fantáziájának köszönhetően átlépi a valóság kereteit is.

Nem csak Ditz Edit döntött úgy, hogy a szexi oldalát hangsúlyozza az eseményen, a film szereplője, Kovács Patrícia is végtelenül nőiesen festett mélyen kivágott overalljában. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárok, akik hasonlóan a dögös megjelenésre szavaztak a Szia, Életem! premierjén.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük