Szabó Zsófi szexi dekoltázsa ellopta a show-t: csillogó estélyiben vette át díját

Szabó Zsófi szexi estélyiben lett Az év legfittebb női műsorvezetője a Just Clear Award Gálán.

szabo-zsofi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi lett Az év legfittebb női műsorvezetője a Just Clear Award Gálán, melyet szerda este a Várkert Bazárban rendeztek. 

Magyarország egyetlen fitnesz- és életmód-díjátadóján hazánk legelismertebb fitnesz- és életmódszakembereit, valamint közéleti személyiségeit díjazza a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség, a Magyar Funkcionális Fitness Szövetség és a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetsége.  

Just Clear Award 2022

A vörös szőnyeges gálán nemcsak a jelöltek, hanem a hazai sztárvilág számos tagja megjelent. Szabó Zsófit nemcsak díjazottként fotózták sokan, szexi estélyi ruhájában már megérkezésekor ellopta a show-t. Egy fekete, csillogó, dögösen dekoltált kreációban jelent meg. Képes összeállításunkban őt és azt est többi gyönyörű sztárját is láthatod. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük