Felismered a 2008-as Megasztár énekesnőjét? Szexi fotókkal keresett pénzt Bencsik Tamara

Bencsik Tamara őszintén mesélt arról, hogy milyen munkával kereste a kenyerét a Covid alatt.

Bencsik Tamara szexi fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bencsik Tamara a Megasztár 2008-as, negyedik szériájában versenyzett, különleges hangja és tehetsége egészen az ötödik helyre repítette.

A TV2 tehetségkutatója után nem sokkal Németországban próbált szerencsét, kilenc év után most hazaköltözött párjával együtt.

Bencsik Tamara szexi fotói

Az énekesnő a Mokkában mesélt a régi időkről is, és elárulta, hogy sokszor érték bántások a származása miatt.

bencsik-tamara-regen
Fotó: TV2/Mokka

- Én akkor nem értettem, hogy miért bántanak, hiszen vajdasági magyar vagyok, ugyanazt a nyelvet beszéljük. Akkoriban még nagyon sokszor tájszólással beszéltem, így párszor előfordult, hogy elküldtek beszédtanárhoz.

A tehetségkutatót követően saját dalai is megjelentek, extravagáns külsejének köszönhetően egyre többen figyeltek fel rá, és a felkérések sem maradtak el. A Megasztár után két évvel a Playboyban is szerepelt, szexi képeivel felborzolta a kedélyeket. Kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, hogy egy évvel ezelőtt regisztrált fel egy szexi képeket megosztó oldalra, ahol pénzt kapott a tartalmaiért.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Párom már két éve nyúzott ezzel, azt mondta, hogy „Regisztrálj már az OnlyFansre, tök könnyű pénz, miért ne? Szerepeltél már a nyuszis magazinban is, mi tart vissza?” Akkor még bizonytalan voltam abban, hogy ez jó ötlet-e, de aztán két év után azt mondtam, hogy miért ne. Párom nagyon cuki volt, bevásárolt nekem mindenféle szexi fehérneműt, és csináltunk pár fényképet.

Egyre több érdekes megkeresést kapott, amelyek többségével a pénz miatt élt is.

bencsik-tamara-kepe
Fotó: TV2/Mokka

- Nálam is voltak érdekes dolgok, például a lábamról akarták, hogy küldjek fotókat. Egy sima lábas, lábujjas fotóért el tudtam kérni 15-20 dollárt is.

A pandémia után újra visszatért az énekléshez, németországi tartózkodása alatt rengeteg ismert világsztárral volt szerencséje együtt dolgozni és találkozni. 

- Volt olyan, hogy a közönségben ott ült Ronaldo, Ronaldinho, Messi, mindenki aki számít. Nagyon brutál volt, kár, hogy a telefonunkkal nem csinálhattunk fotót.

bencsik-tamara-kepe2
Fotó: TV2/Mokka

Bencsik Tamara párja is a zeneiparban helyezkedett el, szerelmével együtt egy közös formációjuk is van, amely már most nagy sikert ért el. 

- Rengeteg ember érdeklődött a zenénk iránt, és imádták a számainkat, ez hatalmas visszajelzés volt.

Palcsó Tamás 2022-ben

Palcsó Tamás a 2004-es Megasztár tehetségkutatójának második évadában lett ismert, amikor még csak tinédzser volt. Miután előadta az LGT Álomarcú lány slágerét, sokan az „álomarcú fiú” néven kezdték el becézni. A félénk és visszafogott fiú 36 éves korára sokat változott. Jelenleg a vállalkozásának és az éneklésnek szenteli a mindennapjait.

Felismered a 2004-es Megasztár tinisztárját? Palcsó Tamás most ebből él

Palcsó Tamást 18 éves korában ismertük meg a Megasztárban, a 36 éves énekes ebből él ma.

Elolvasom

Cover-kép:TV2/Megasztár

Ezt is szeretjük