Felismered a 2004-es Megasztár tinisztárját? Palcsó Tamás most ebből él
Palcsó Tamást 18 éves korában ismertük meg a Megasztárban, a 36 éves énekes ebből él ma.

palcso-tamas-cover.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palcsó Tamás a 2004-es Megasztár tehetségkutatójának második évadában lett ismert, amikor még csak tinédzser volt. Miután előadta az LGT Álomarcú lány slágerét, sokan az „álomarcú fiú” néven kezdték el becézni.

A félénk és visszafogott fiú 36 éves korára sokat változott. Jelenleg a vállalkozásának és az éneklésnek szenteli a mindennapjait.

Palcsó Tamás 2022-ben

18 évesen vigaszágasként került be az élő show-kba, mégis a döntőig sikerült menetelnie. Caramel után a második helyet nyerte el a tehetségkutatóban, hírnevet és rajongókat szerezve ezzel magának. 

- Szinte még gyerekek voltunk, hirtelen jött a siker. A nagy érdeklődésnek köszönhetően rengeteg fellépésem volt. A pörgős időszak még néhány évig tartott, de egy félév kihagyás után folytattam a tanulmányaimat egy amerikai főiskolán - mesélte a Meglepetés magazinnak.

Azt is elárulta, hogy két diplomát is megszerzett, hogy biztos lábakon állhasson, ha az éneklésből mégsem tudna megélni. Első oklevelét közgazdaságtanból és üzleti menedzsmentből szerezte, második diplomáját pedig kommunikáció- és médiatudományból. Végül egyiket sem használta ki, az éneklés és a saját vállalkozás ötlete annyira sikeresnek bizonyult.

- Soha nem próbáltam ki magam a munkaerőpiacon, hiszen éneklésből és a saját vállalkozásomból élek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szabadidejében sportol és egy különleges harcművészetnek hódol, amely kikapcsolja.

- Focizom és a kínai harcművészet egyik ágát, a kungfut gyakorlom. Csak egy hajszálnyira vagyok a legmagasabb fokozat, a fekete öv megszerzésétől.

Magánéletét igyekszik megóvni, jelenleg boldog párkapcsolatban él és egyszer mindenképpen szeretné megtapasztalni az apaság örömeit.

- Hosszú ideje boldog párkapcsolatban élek, de a magánéletemet igyekszem megóvni a nyilvánosság elől. A család kérdése egyre jobban foglalkoztat, és szeretnék apuka lenni, hiszen felettem is eljár az idő.

Szólóénekesi pályája mellett már négy éve tagja a Dolly Plusssz zenekarnak, Molnár Ferenc Caramellel pedig baráti kapcsolatot ápol a tehetségkutató óta.

Patai Anna egykor és ma

Patai Anna még csak 11 éves kislány volt, amikor a 2010-es Megasztárban versenyzőként feltűnt. Cukisága és tehetsége miatt azonnal a nézők nagy kedvencévé vált és gyorsan befutott a zeneiparban. Ma már 23 éves és nagyon sokat változott nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is.

Cover-kép: TV2/Megasztár

Ezt is szeretjük