Felismered Csobot Adélt a Megasztár válogatóján? 16 évesen nagyon máshogy nézett ki

Csobot Adélról sokan nem is tudják, hogy nem az X-Faktor volt az első tehetségkutató, amin elindult.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adélt ma már senkinek sem kell bemutatni. Az Erdélyben született énekesnő egyike hazánk legismertebb sztárjainak: az Instagramon több mint 430 ezren követik, rendszeres szereplője a különböző tévéműsoroknak, gyermekei édesapjával, Istenes Bencével pedig gyakran feltűnnek a magazinok hasábjain.

Nagyon fiatalon, mindössze 18 évesen robbant be a köztudatba az X-Faktor harmadik évadával. A cserfes lány már a válogatón megnyerte magának a mentorokat, szinte bele sem kezdett a dalba, amit hozott, már mind a négyen imádták.

Csobot Adél a Megasztár ötödik évadában

Sokan a 2012-es széria harmadik helyezettjeként ismerték meg, ám azt kevesen tudják, hogy nem az RTL Klub show-ja volt az első tehetségkutató, amelyben szerencsét próbált. 2010-ben indult a Megasztár ötödik szériájában, ahol bejutott a legjobb száz versenyző közé. Nem meglepő, ha sokaknak nem ugrik be innen, hiszen 16 évesen nagyon másképp nézett ki.

csobot-adél-megasztár
Fotó: Facebook/Megasztár

Annak ellenére, hogy végül ekkor nem jutott el az élő adásokig, nem adta fel, hogy megvalósítsa az álmát. Egy évvel később a Csillag Születikkel próbálkozott, de az sem az ő útja volt, végül élete harmadik tehetségkutatója juttatta el a sikerig.

Már gyerekként kiderült róla, hogy imád szerepelni, és van tehetsége a zenéhez. Bár matematika és informatika tagozatos gimnáziumba járt, hamar rájött, a színjátszás és a zene a jövője.

Szülővárosának színjátszó körébe járt, ezzel párhuzamosan pedig még a szépségversenyek világába is belekóstolt. 16 évesen elnyerte a Miss Nagykároly címet. 

- Lassan nyolc éve énekelek, nagyon szeretem. Színészkedtem is, zenéltem is, versenytánc és moderntánc is volt, és nagyon élveztem. Az életem a színpadról szól, szeretek a központban lenni, ilyen vagyok. Kikövetelem magamnak, hogy az emberek figyeljenek rám - ezekkel a szavakkal jellemezte magát, amikor először feltűnt az X-Faktorban.

Tóth Andi így nézett ki az X-Faktorban

Tóth Andi mindössze 15 éves volt, amikor még vadóc külsővel és szőke hajjal benevezett az RTL Klub tehetségkutatójára, fiatal kora miatt a válogatóra még a szülei és a bátyja kísérték el. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a 2014-es X-Faktor óta.

Ezt is szeretjük