Felismered Csobot Adélt a Megasztár válogatóján? 16 évesen nagyon máshogy nézett ki
Csobot Adélról sokan nem is tudják, hogy nem az X-Faktor volt az első tehetségkutató, amin elindult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adélt ma már senkinek sem kell bemutatni. Az Erdélyben született énekesnő egyike hazánk legismertebb sztárjainak: az Instagramon több mint 430 ezren követik, rendszeres szereplője a különböző tévéműsoroknak, gyermekei édesapjával, Istenes Bencével pedig gyakran feltűnnek a magazinok hasábjain.

Nagyon fiatalon, mindössze 18 évesen robbant be a köztudatba az X-Faktor harmadik évadával. A cserfes lány már a válogatón megnyerte magának a mentorokat, szinte bele sem kezdett a dalba, amit hozott, már mind a négyen imádták.

Csobot Adél a Megasztár ötödik évadában

Sokan a 2012-es széria harmadik helyezettjeként ismerték meg, ám azt kevesen tudják, hogy nem az RTL Klub show-ja volt az első tehetségkutató, amelyben szerencsét próbált. 2010-ben indult a Megasztár ötödik szériájában, ahol bejutott a legjobb száz versenyző közé. Nem meglepő, ha sokaknak nem ugrik be innen, hiszen 16 évesen nagyon másképp nézett ki.

csobot-adél-megasztár
Fotó: Facebook/Megasztár

Annak ellenére, hogy végül ekkor nem jutott el az élő adásokig, nem adta fel, hogy megvalósítsa az álmát. Egy évvel később a Csillag Születikkel próbálkozott, de az sem az ő útja volt, végül élete harmadik tehetségkutatója juttatta el a sikerig.

Már gyerekként kiderült róla, hogy imád szerepelni, és van tehetsége a zenéhez. Bár matematika és informatika tagozatos gimnáziumba járt, hamar rájött, a színjátszás és a zene a jövője.

Szülővárosának színjátszó körébe járt, ezzel párhuzamosan pedig még a szépségversenyek világába is belekóstolt. 16 évesen elnyerte a Miss Nagykároly címet. 

- Lassan nyolc éve énekelek, nagyon szeretem. Színészkedtem is, zenéltem is, versenytánc és moderntánc is volt, és nagyon élveztem. Az életem a színpadról szól, szeretek a központban lenni, ilyen vagyok. Kikövetelem magamnak, hogy az emberek figyeljenek rám - ezekkel a szavakkal jellemezte magát, amikor először feltűnt az X-Faktorban.

Tóth Andi így nézett ki az X-Faktorban

Tóth Andi mindössze 15 éves volt, amikor még vadóc külsővel és szőke hajjal benevezett az RTL Klub tehetségkutatójára, fiatal kora miatt a válogatóra még a szülei és a bátyja kísérték el. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a 2014-es X-Faktor óta.

Ezt is szeretjük