Tóth Andi a 2014-es X-Faktorban még szőke tini volt: alig ismerni fel régi fotóján

Ilyen látványos a képeken Tóth Andi látványos átalakulása a 2014-es X-Faktor óta, amiben felbukkant, és amit megnyert.

Tóth Andi átalakulása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

"Kábé hatéves koromban kezdődött, hogy a tévé előtt ülve utánozni kezdtem az énekeseket. Aztán apukán felfedezte, hogy van hangom, és elkezdtem énekórákra járni” - hangzott Tóth Andi bemutatkozása a 2014-es X-Faktorban

A nagyváradi lány mindössze 15 éves volt, amikor benevezett az RTL Klub tehetségkutatójára, fiatal kora miatt a válogatóra még a szülei és a bátyja kísérték el. 

Tóth Andi átalakulása a 2014-es X-Faktor óta

Bár mindannyian tudták, lányuk torkában igazi kincs található, arról valószínűleg még álmodni sem mertek volna, hogy hét évvel később hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője lesz belőle, akinek új szerzeményei pár nap alatt 10 milliós nézettséget produkálnak a YouTube-on. 

2014-ben hatalmasat szólt a bemutatkozása a tehetségkutatóban. Miután rázendített a Hooligans Legyen valami című dalára, a mentoroknak tátva maradt a szájuk. Nem volt kérdés, továbbjutott a táborba, majd a mentorházba, végül meg sem állt a fináléig, ahol megnyerte a versenyt. A külseje már az adások alatt hatalmas változáson ment keresztül: szőke és fekete melírozott frizurás, vadóc tiniből egyre nőiesebb énekesnőként láthattuk a színpadon, napjainkban pedig minden egyes megjelenésekor bombázóként hódít.

Képes összeállításunkban megnézheted Tóth Andi átalakulásának folyamatát: ennyit változott a 2014-es X-Faktor óta.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mintaapák

Ezt is szeretjük