A 2011-es X-Faktor bájos tinisztárja volt: Kováts Vera 26 évesen gyönyörű nő lett
Kováts Vera a popkarriert a színház világára cserélte le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor az RTL Klub 2010-ben elindította az X-Faktor első évadát, az az egész országot meghódította: szombat este rengeteg családot szegezett a tévé elé, a vasárnapi ebédnél pedig garantáltan téma volt, ki volt a legjobb, és melyik énekes esett ki.

Ezért senkit sem ért váratlanul, hogy a készítők már akkor bejelentették a produkció visszatérését, amikor még véget sem ért az első szezon. A második évad színpadán is rengeteg tehetség megfordult, itt ismerhettük meg Kocsis Tibort, Muri Enikőt, Baricz Gergőt és Kováts Verát is.

Kováts Vera 26 évesen gyönyörű nő lett

Az akkor mindössze 16 éves, bájos Kováts Vera szépségével és gyönyörű hangjával már a válogatón levette a lábukról a mentorokat. Végül Nagy Feró mentoráltjaként jutott be az élő show-ba, ahol az ötödik helyen végzett. 

kováts vera x-faktor 1
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Esetében sosem volt kérdés, hogy felnőttként milyen pályán szeretne érvényesülni, hamar kiderült, hogy a színpad az ő világa. Gyerekként a szülei és a tanárai is látták, hogy van érzéke a zenéhez, a tehetségkutató előtt indult a Dunakanyar hangja énekversenyen, ahol második helyezést ért el. Ez elég bátorságot adott neki, hogy egy országos show-műsorba is beadja a jelentkezését. 

A szereplés után elkezdte felépíteni a karrierjét a popiparban. 2012-ben kiadta az első, Valahol vár című dalát, 2013-ban pedig saját akusztikus zenekart alapított Vera and the fox néven. 

Az immár 26 esztendős énekesnőt az élet az elmúlt években egy kicsit más útra terelte. Maradt a szórakoztatóiparban, de elkanyarodott a színház világának irányába. 2017-ben a Pappa Pia című musicalfilmben tűnt fel, egy évvel később pedig a Holnap Tali! egyik szerepét osztották rá. 

Ezek után elhatározta, kitanulja a szakmát, még abban az évben felvételt nyert a Pesti Magyar Színiakadémiára, ahol Szente Vajk volt az osztályfőnöke. A rendező-műsorvezetővel több darabban is együtt dolgozhatott később, Nyíregyházán a Meseautó Kovács Verájaként rendezte, illetve a Puskás, a musical szereplőgárdájába is beválogatta.

Ami a külsőségeket illeti, Kováts Vera az elmúlt tíz évben hatalmas átváltozáson ment át: ha ma ránézünk, nem egy cserfes, cuki tinilány jut eszünkbe, gyönyörű színésznővé érett 26 éves korára.

Patai Anna és a tehetségkutatók fiatal énekesnői egykor és ma

Patai Anna volt a Megasztár legcukibb gyereksztárja. 11 évesen került be a 2010-es évad döntősei közé, és a nyolcadik helyen végzett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a TV2 műsora óta, és azokat a tehetségkutatós lányokat is láthatod, akik mára felnőtt nők lettek. 

Ezt is szeretjük