Varga Izabella tangás fehérneműben: a 49 éves színésznő bombázó a friss fotón

Varga Izabelláról szexi fehérneműs kép készült, a Barátok közt színésznője igazi bombázó.

Varga Izabella fehérneműs fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Varga Izabella dögös fehérneműs képei láttán rengeteg rajongó érezte úgy, hogy muszáj megdicsérniük a külsejét. 

A legtöbben szívecskékkel fejezték ki tetszésüket, míg volt, aki megjegyezte, hogy szerinte a színésznő a legszebb nő a világon. 

Varga Izabella fehérneműs fotója

A Barátok közt egykori sztárja csak ritkán oszt meg a közösségi oldalain szexi tartalmakat, amikor pedig megteszi, a rajongói nagyon örülnek. Így történt ez az Instagramra posztolt fényképével is, amelyen falatnyi, tangás fehérneműben pózol a színésznő.

Egy lila, csipkés fehérneműt visel, miközben sejtelmesen az ablaknak támaszkodva mereng. A kommentelők között akadt olyan, aki viccesen megjegyezte, hogy ezt a szexi látványt már egyszerűen nem bírja el a szíve, így kénytelen gyógyszert bevenni.

„Brómos teával beveszek pár Tensiomint, hogy átvészeljem ezt a látványt.”

„Milyen gyönyörű kockás a hasad Iza, nem vagy semmi!”- írta egy rajongó a képhez. 

Gregor Bernadett fehérneműben

Gregor Bernadett az elmúlt években többször mutatta meg tökéletes alakját például bikiniben, korábban pedig több pikáns fotózáson is részt vett, a kétezres évek elején a Playboy magazinnak két fotózásra is igent mondott. A színésznő nem szégyenlős típus, legújabb darabjában egy jelenet erejéig fehérneműben láthatják a nézők a színpadon. 

Gregor Bernadett 50 évesen fehérneműre vetkőzött: szexibb, mint valaha

Gregor Bernadett a színpadon mutatja meg, mennyire remek formában van.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-kép: RTL/Barátok közt

Ezt is szeretjük