A Keresztanyu sztárjának gyönyörű lánya megbabonázta a mentorokat: Lucának mindenki állva tapsolt

Mihályfi Balázs lánya annyira tetszett a mentoroknak, hogy el is kezdtek veszekedni, melyikük versenyzője legyen.

mihályfi-balázs-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor évadaiban időről időre felbukkannak olyan tehetségek, akiknek neve ismerősen cseng a nagyérdemű számára. A 2022-es szezon első adásában Bodrogi Gyula és Voith Ági unokája, Bodrogi Enikő szántotta fel a színpadot, de „sztárcsemetéből” a második részben sem volt hiány. Ezúttal a Keresztanyu sztárja, Mihályfi Balázs lánya kápráztatta el a mentorokat és a stúdióközönséget.

A második válogató utolsó képkockáin egy gyönyörű fiatal lány lépett az RTL székházába. Mihályfi Luca Zsófiaként mutatkozott be a kisfilmjében, majd elárulta, szülei révén jól ismeri a show-bizniszt, hiszen az apukája színész, az édesanyja pedig opera-énekesnő. (Tóth Adrienn - a szerk.)

Mihályfi Balázs lánya az X-Faktorban

A 18 éves lány azóta imád énekelni, hogy az eszét tudja. Csupán első osztályos volt, amikor elkezdett zongorán játszani, majd gitározni is megtanult.

mihályfi-1
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Édesapám színész, anyukám opera-énekesnő. Nálunk a nem normális volt mindig a normális: este dolgoztak. Imádtam ott lenni az előadásokon, forgatásokon. Ha éneklésről, ha szerepjátékról volt szó, imádtam magam produkálni. Mindig én voltam a rendező, a szereplő és a koreográfus - mesélte.

mihályfi 2
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Luca szüleinek kilétéről már a színfalak mögött lehullt a lepel. Miller Dávid rákérdezett, van-e művész a családban. Mikor a lány elárulta, ki az apja, vicces dolog történt, a műsorvezető megjegyezte, ők ketten akár testvérek is lehetnének, hiszen a Mihályfi Balázs által alakított Harangozó Lajosnak az ő édesanyja, Ulmann Mónika Harangozóné Pálinkás Mariannja a felesége a Keresztanyuban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A mentorok is hamar rájöttek, művészcsalád sarjáról van szó, azután, hogy Luca elmondta, leginkább a filmezés vonzza. Billie Eilish világslágerét hozta el nekik, és le is vette őket a lábukról.

Állva tapsolt mindenki a stúdióban a dal végén. Az ítészek annyira imádták a produkciót, hogy egyből elkezdtek veszekedni, melyikük versenyzője legyen a lány az élő show-kban. Így nem volt kérdés, Luca négy igennel jutott tovább.

A 2022-es X-Faktor új női mentora

2022-ben Csobot Adél helyett egy új női mentor ült be a zsűritagok közé. Herceg Erikát kérték fel, hogy vegye át a stafétabotot a 27 éves énekesnőtől a 11. évadban. Mutatjuk, mit érdemes tudni róla.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu, RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük