Bodrogi Gyula 18 éves unokája tarolt az X-Faktorban: Enikőnek állva tapsolt mind a négy mentor

Bodrogi Enikő négy igennel jutott tovább az X-Faktor első válogatójából.

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor válogatóiban megszokhattuk, hogy a műsor készítői az adások utolsó perceire tartogatják az évadok legjobb hangú meglepetéseit. 

Nem volt ez másképp a 2022-es szezon első adásában sem, ahol egy szép, 18 éves lány állt a színpadra, aki szerényen elárulta, Bodrogi Gyula és Voith Ági színművészek unokája. 

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban

- Az énekesnői karriert már kétéves korom óta szeretném, ez a legnagyobb vágyam. Az életemben a színészet egy nagyon meghatározó dolog, hiszen a nagyszüleim, Bodrogi Gyula és Voith Ági mindig mellettem vannak, és én mindig felnézek rájuk, mert csodálatos emberek, és próbálom az ő útjaikat is követni - mondta színpadra lépése előtt Bodrogi Enikő, aki Labrinth Jealous című számát adta elő.

Gáspár Laci már az előadás közben meghatódott. A versenyző édesapja a színfalak mögött elárulta Miller Dávidnak, a lánya pont ezt szerette volna, direkt úgy akart énekelni, hogy az énekes meghatódjon. Végül mind a négy mentor állva tapsolta meg. 

- Enikő, hallhattad, hogy óriási siker volt, és nem hiába, mert gyönyörűen énekeltél, és volt lelke a produkciónak, voltak érzelmek. Meg is hatódtam. Említetted a nagyszüleidet, és nekem mindig azt mondják, hogy a nagypapámra hasonlítok, aki sajnos már nem láthatta azt, hogy énekes-színész lesz belőlem. Arra gondoltam, milyen büszkék lesznek majd a nagyszüleid, amikor meglátnak téged a tévében. És nemcsak meglátnak, hanem kiváló vagy, csodálatos ott fent a színpadon. Gyönyörű volt, mi köszönjük - dicsérte Puskás Peti.

bodrogi-gyula-unokaja-x-faktor2
Fotó: RTL Magyarország

Herceg Erika szerint nagy lelke és energiája volt annak, amit letett a színpadra, és átadott nekik. Eszméletlen, hogy 18 évesen milyen tehetséges. „Folytasd, csináld ezt, mert a tiéd!” - mondta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

- Számomra a mai napon a te hangod, hangszíned, zenei ízlésed a legérdekesebb. Tudod is sokszor, hogy mit csinálsz, de azt is hallottam, hogy sokszor még nem. Szeretnék veled foglalkozni, már most tudom, hogy miket tanítanék neked, szerintem ebből érezhetted is, hogy azt szeretném, az én csapatomban legyél majd - vallotta be Gáspár Laci. 

bodrogi-gyula-unokaja-x-faktor1
Fotó: RTL Magyarország

ByeAlex egyszerűen egy igennel szavazott rá, ahogy a másik három mentor is. Miután Bodrogi Enikő lement a színpadról, Puskás Peti megjegyezte, szerinte bátorság kellett, hogy jelentkezzen a műsorba, hisz a nagyapja a Nemzet Színésze, a nagymamája, Voith Ági is híres színésznő. 

A 2022-es X-Faktor új női mentora

2022-ben Csobot Adél helyett egy új női mentor ült be a zsűritagok közé. Herceg Erikát kérték fel, hogy vegye át a stafétabotot a 27 éves énekesnőtől a 11. évadban. Mutatjuk, mit érdemes tudni róla. 

Új női mentor az X-Faktorban: Csobot Adél helyett ez a szőke sztár ül be a zsűritagok közé

Kiderült, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé ki érkezik új mentorként az X-Faktor 11. évadába.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Szigetváry Zsolt , RTL Magyarország

Ezt is szeretjük