Bodrogi Gyula 18 éves unokája tarolt az X-Faktorban: Enikőnek állva tapsolt mind a négy mentor
Bodrogi Enikő négy igennel jutott tovább az X-Faktor első válogatójából.

bodrogi-gyula-unokaja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor válogatóiban megszokhattuk, hogy a műsor készítői az adások utolsó perceire tartogatják az évadok legjobb hangú meglepetéseit. 

Nem volt ez másképp a 2022-es szezon első adásában sem, ahol egy szép, 18 éves lány állt a színpadra, aki szerényen elárulta, Bodrogi Gyula és Voith Ági színművészek unokája. 

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban

- Az énekesnői karriert már kétéves korom óta szeretném, ez a legnagyobb vágyam. Az életemben a színészet egy nagyon meghatározó dolog, hiszen a nagyszüleim, Bodrogi Gyula és Voith Ági mindig mellettem vannak, és én mindig felnézek rájuk, mert csodálatos emberek, és próbálom az ő útjaikat is követni - mondta színpadra lépése előtt Bodrogi Enikő, aki Labrinth Jealous című számát adta elő.

Gáspár Laci már az előadás közben meghatódott. A versenyző édesapja a színfalak mögött elárulta Miller Dávidnak, a lánya pont ezt szerette volna, direkt úgy akart énekelni, hogy az énekes meghatódjon. Végül mind a négy mentor állva tapsolta meg. 

- Enikő, hallhattad, hogy óriási siker volt, és nem hiába, mert gyönyörűen énekeltél, és volt lelke a produkciónak, voltak érzelmek. Meg is hatódtam. Említetted a nagyszüleidet, és nekem mindig azt mondják, hogy a nagypapámra hasonlítok, aki sajnos már nem láthatta azt, hogy énekes-színész lesz belőlem. Arra gondoltam, milyen büszkék lesznek majd a nagyszüleid, amikor meglátnak téged a tévében. És nemcsak meglátnak, hanem kiváló vagy, csodálatos ott fent a színpadon. Gyönyörű volt, mi köszönjük - dicsérte Puskás Peti.

bodrogi-gyula-unokaja-x-faktor2
Fotó: RTL Magyarország

Herceg Erika szerint nagy lelke és energiája volt annak, amit letett a színpadra, és átadott nekik. Eszméletlen, hogy 18 évesen milyen tehetséges. „Folytasd, csináld ezt, mert a tiéd!” - mondta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Számomra a mai napon a te hangod, hangszíned, zenei ízlésed a legérdekesebb. Tudod is sokszor, hogy mit csinálsz, de azt is hallottam, hogy sokszor még nem. Szeretnék veled foglalkozni, már most tudom, hogy miket tanítanék neked, szerintem ebből érezhetted is, hogy azt szeretném, az én csapatomban legyél majd - vallotta be Gáspár Laci. 

bodrogi-gyula-unokaja-x-faktor1
Fotó: RTL Magyarország

ByeAlex egyszerűen egy igennel szavazott rá, ahogy a másik három mentor is. Miután Bodrogi Enikő lement a színpadról, Puskás Peti megjegyezte, szerinte bátorság kellett, hogy jelentkezzen a műsorba, hisz a nagyapja a Nemzet Színésze, a nagymamája, Voith Ági is híres színésznő. 

A 2022-es X-Faktor új női mentora

2022-ben Csobot Adél helyett egy új női mentor ült be a zsűritagok közé. Herceg Erikát kérték fel, hogy vegye át a stafétabotot a 27 éves énekesnőtől a 11. évadban. Mutatjuk, mit érdemes tudni róla. 

Cover-fotó: MTI/Szigetváry Zsolt , RTL Magyarország

Ezt is szeretjük